Home / Beauty  / Φυσικά υλικά για απολέπιση στο σπίτι!

Φυσικά υλικά για απολέπιση στο σπίτι!

φυσικά υλικά

Πόσο ενοχλητικό μπορεί να γίνει το πρόβλημα των πόρων της επιδερμίδας μας; Ορισμένα φυσικά υλικά θα σας βοηθήσουν να τους καταπολεμήσετε.

 

Πόροι και σπυράκια, δύο από τους μεγαλύτερους εχθρούς της επιδερμίδας μας. Από τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις για όλες μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα αντιμετωπίσουμε, από τα beauty products που θα βρούμε στην αγορά, μέχρι και τα φυσικά υλικά που βρίσκουμε στο σπίτι μας. Η φύση μπορεί να κάνει τα μαγικά της και να σας δείξει τρόπους για να ενισχύσετε τη ρουτίνα περιποίησης σας. Ποια είναι τα τέσσερα συστατικά που σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε;

 

https://www.instagram.com/p/CmrbuzCu9kl/

 

Ένα από αυτά είναι το μηλόξυδο. Έχει οξικό οξύ, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην απολέπιση του δέρματος και στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Παράλληλα σφίγγει το δέρμα και μειώνει την πιθανή εμφάνιση των πόρων. Τα ασπράδια αυγών είναι ακόμα ένα από τα φυσικά υλικά ιδανικά για απολέπιση. Περιέχουν πρωτεΐνη και δραστικά ένζυμα.

 

Ο χυμός λεμονιού προσφέρει ήπια απολέπιση, σύσφιξη και με το κιτρικό οξύ βοηθάει στη ρύθμιση του τόνου και της απόχρωσης του δέρματος. Τέλος, η μαγειρική σόδα πέρα από απολεπιστικές ιδιότητες έχει και αντιφλεγμονώδεις. Βοηθάει στην απόφραξη των πόρων και στη μείωση της ερυθρότητας και των ερεθισμών. Τρόπος εφαρμογής τους: Απλώστε το μείγμα με ένα βαμβάκι στο πρόσωπο, αφήστε το για μερικά και έπειτα ξεπλύνετε το. Προσοχή! Η εφαρμογή τους μπορεί να γίνει μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.