Home / Beauty  / Φορέστε τα vampy lipsticks όπως οι celebrities!

Φορέστε τα vampy lipsticks όπως οι celebrities!

Τα vampy lipsticks είναι το beauty trend που σίγουρα θα ακολουθήσουμε αυτόν τον Χειμώνα! 

Welcome to the twilight zone… Οι σκούρες αποχρώσεις στα κραγιόν επανέρχονται από την δεκαετία των ’90s, με διάσημες κυρίες του Hollywood να τα προτιμούν στις εμφανίσεις τους. Τα σκούρα κραγιόν και τα vampy lips έχουν κατακτήσει τις καρδιές των celebrities, ο οποίες άλλοτε πιο goth, άλλοτε πιο dark ή και με πιο επίσημο make up, εντυπωσιάζουν απογειώνοντας τη συγκεκριμένη beauty τάση που αν μη τι άλλο απευθύνεται στις τολμηρές. 

 

Συγκεντρώσαμε διάσημες κυρίες του διεθνούς στερεώματος που εμπιστεύθηκαν την σκοτεινή πλευρά του μακιγιάζ και έλαμψαν με τα μυστηριώδη σκούρα τους κραγιόν! 

 

Lucy Hale

Ένα βαθύ βυσσινί κραγιόν τονίζει αποτελεσματικά το βλέμμα της Lucy Hale, συνεισφέροντας σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση!  

 

 

Rihanna 

H RiRi αποφασισμένη να ξεχωρίσει, επέλεξε να συνδυάσει την πληθωρική της τουαλέτα με τις make up αποχρώσεις στο κραγιόν και στα μάτια της! 

 

Taylor Swift

H επιδερμίδα της Taylor Swift είναι η καλύτερη βάση για ένα bold κραγιόν, καθώς το τελευταίο δίνει επιπλέον ένταση στο look! 

 

 

Ariana Grande

Η Ariana Grande πάντοτε τολμηρή και λαμπερή, κέρδισε τις εντυπώσεις με το σκούρο κραγιόν της στην απόχρωση του βατόμουρου.

 

 

Gigi Hadid

Σε μια χαριτωμένη και ανέμελη στιγμή της, η Gigi Hadid, δείχνει αριστοκρατικά υπέροχη με το σχεδόν μαύρο της κραγιόν, που ενώ δεν ταιριάζει σε όλες πρέπει να παραδεχτούμε πως της πάει περίφημα!

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!