Home / Good Life  / Art & Culture  / Φοίβος Δεληβοριάς στη Μονή Λαζαριστών

Φοίβος Δεληβοριάς στη Μονή Λαζαριστών

Φοίβος Δεληβοριάς
Ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Νεφέλη Φασουλή και ο Δημήτρης Μεντζέλος εγκαινιάζουν την καλοκαιρινή μουσική σεζόν με μία παράσταση στη Θεσσαλονίκη, στη Μονή Λαζαριστών.

 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του έρχονται να δώσουν τον ρυθμό με μία μοναδική μουσική παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Το φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών θα φιλοξενήσει το μουσικό σχήμα, το Σάββατο 4 Ιουνίου.

 

Φοίβος Δεληβοριάς

 

Η «all that jazz» Νεφέλη Φασουλή θα πλαισιώσει τον Φοίβο με τον δροσερό και ολοκαίνουργιο «Κόσμο» της. Ταυτόχρονα, τον ρόλο της ψυχής του πάρτι θα αναλάβει ο παντοτινός Ημίσκουμπρας και απόλυτος master of ceremonies, Δημήτρης Μεντζέλος, γνωστός και ως Delta Mee.

 

Στη μοναδική αυτή συναυλία θα ακουστούν μερικά από τα καινούρια τραγούδια από τον υπό έκδοση δίσκο του Φοίβου. Φυσικά, ο τραγουδιστής θα ερμηνεύσει γνωστά και μη εξαιρετέα κομμάτια από όλη τη δισκογραφία του, τα οποία δίνουν πάσες στο genuine hip hop του Μεντζέλου. Ταυτόχρονα, η Νεφέλη Φασουλή προχωράει απερίσπαστη προς το μέλλον, πάντα συντροφιά με τα τζαζ κομμάτια της.

 

Φοίβος Δεληβοριάς

 

Είναι ένα αυτοσχέδιο πάρτι, αφιερωμένο σε όλα εκείνα τα πάρτι που κρατήσαμε μέσα μας. Και σίγουρα, το υπό έκρηξη κουαρτέτο του Φοίβου θα ανάψει τα φιτίλια.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά στο viva.gr και στα συνεργαζόμενα σημεία της VIVA (Wind, Public και Media Markt).

 

Συνεννοηθείτε, συνωμοτήστε, σκάστε το!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada