Home / Fashion  / Φανταστικά παρεό για φανταστικό beach style!

Φανταστικά παρεό για φανταστικό beach style!

Μη φροντίζετε μόνο για το μαγιό που θα φοράτε! Απογείωστε το με το κατάλληλο beachwear, διαλέγοντας κάποια από τα φανταστικά παρεό που προτείνουμε!

 

Για τους περισσότερους ο Αύγουστος είναι μήνας αφιερωμένος στις διακοπές! Ελληνικά νησιά, παραλίες, χρυσές αμμουδιές, βόλτες σε σοκάκια και διασκεδαστικές στιγμές! Το αγαπημένο κομμάτι του καλοκαιριού είναι το μαγιό, αλλά πάντα χρειάζεται μία επιπλέον πινελιά! Τσάντα θαλάσσης, καπέλα και φυσικά ένα κομμάτι beachwear. Εμείς σας προτείνουμε φανταστικά παρεό, τα οποία είναι ανάλαφρα, δροσιστικά και sexy! Τονίζουν τη μέση, αγκαλιάζουν το σώμα και μπορούμε να το φορέσουμε όλη την ημέρα!

 

Θεωρείται summer essential και δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σας! Στην αγορά θα βρείτε φανταστικά παρεό με πολλά και διαφορετικά σχέδια. Εμπριμέ, floral, μονόχρωμα, λινά, διάφανα, με κρόσσια και prints! Ταιριάζουν και με το bikini και με το ολόσωμο μαγιό σας! Αν μετά την παραλία αποφασίσετε να πάτε για φαγητό ή για βόλτα στο νησί φορέστε και ένα πουκάμισο και θα έχετε δημιουργήσει το καλύτερο beach styling!

 
Αυτά είναι τα φανταστικά παρεό που σας προτείνουμε! Βρείτε ποιο ταιριάζει καλύτερα με το μαγιό σας!

 

Marivee παρεό σε στυλ maxi φούστας

 

Εμπριμέ παρεό από Peace and Chaos

 

Crochet λευκό παρεό της H&M

 

Pareo σε chess blue print του brand Lookseri

 

Κιμονό με ιδιαίτερο print από Zara

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.