Home / Beauty  / Φέτος θα έχεις χρυσαφένια μαλλιά με φυσικό τρόπο!

Φέτος θα έχεις χρυσαφένια μαλλιά με φυσικό τρόπο!

Φέτος θα έχεις χρυσαφένια μαλλιά με φυσικό τρόπο!
Χρυσαφένια λαμπερά μαλλιά με φυσικές συνταγές.

Χρυσαφένια μαλλιά που ακτινοβολούν. Πώς θα τα αποκτήσεις χωρίς να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου; Αν θέλεις μια φυσική λύση για να κάνεις τα μαλλιά σου πιο ξανθά, σου έχουμε κάποιες αποτελεσματικές προτάσεις. Άλλωστε τώρα είναι καλοκαίρι, είναι η καλύτερη περίοδος για να είμαστε φυσικές και να μην στρεφόμαστε σε χημικές λύσεις, που μόνο ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας.

 
Φέτος θα έχεις χρυσαφένια μαλλιά με φυσικό τρόπο!

Φέτος θα έχεις χρυσαφένια μαλλιά με φυσικό τρόπο: Με δύο υπέροχες natural συνταγές που δεν θα ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά σου.

 

Χρησιμοποίησε λεμόνι.

Τι πρέπει να κάνεις ακριβώς για χρυσαφένιο αποτέλεσμα; Κάνε ένα μείγμα, μόλις σε δύο λεπτά, με δύο κ.σ. λεμόνι και ζεστό νερό. Ανάμειξέ τα σε ένα μπολ και δημιούργησε μια σούπερ μάσκα. Βάλε το μείγμα στα μάσκα σου και κάνε ηλιοθεραπεία, κάτσε δηλαδή και στο μπαλκόνι σου χωρίς καπέλο. Τα συστατικά της μάσκας και οι ακτίνες του ήλιο θα ξανθύνουν σε ένα σημείο τα μαλλιά σου.

 
Τι θα έλεγες για λίγο χαμομήλι;

Σίγουρα έχεις ακούσει πως το χαμομήλι χρησιμοποιείται κατά κόρον από όσες θέλουν να κάνουν λίγο πιο ξανθά τα μαλλιά τους. Τι πρέπει να κάνεις φτιάξε ένα μείγμα από κρύο χαμομήλι με λεμόνι. Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου και κάτσε πάλι στον ήλιο. Εκείνος σε συνδυασμό με το μείγμα θα κάνει ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά σου.

 

Extra tips:

  • Άφησε το μείγμα -όποιο επιλέξεις- στα μαλλιά σου για δύο περίπου ώρες.
  • Κάθισε στον ήλιο για τουλάχιστον 30 λεπτά, για να βοηθήσει τα μαλλιά σου να ξανοίξουν φυσικά. 
  • Όταν τελειώσεις άπλωσε στα μαλλιά σου κάποιο ενυδατικό σπρέι για ενυδάτωση και θρέψη.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!