Home / Beauty  / Φάκελος σγουρά μαλλιά: Πώς να τα περιποιείσαι

Φάκελος σγουρά μαλλιά: Πώς να τα περιποιείσαι

Έχεις σγουρά μαλλιά; Δες τι πρέπει να προσέχεις.

Γιατί οι μπούκλες χρειάζονται παραπάνω αγάπη… Αν έχεις σγουρά μαλλιά θα γνωρίζεις ήδη πως έχουν ανάγκη από επιπλέον περιποίηση και φροντίδα σε σχέση με τα ίσια μαλλιά. Τι πρέπει να κάνεις για να είναι τα σγουρά σου μαλλιά πιο εντυπωσιακά, υγιή και λαμπερά από ποτέ;

 

Ποτέ μα ποτέ μην ξεχνάς το conditioner.

Τα σγουρά μαλλιά χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση και υγρασία από ό,τι τα ίσια μαλλιά. Μην ξεχνάς ποτέ να χρησιμοποιείς conditioner που θρέφει, ενυδατώνει και δίνει λάμψη στα μαλλιά και προτίμησε προϊόντα που περιέχουν έλαιο argan ή έλαιο καρύδας, για ενυδάτωση σε βάθος.

 

Στέγνωμα με φυσούνα.

Ο καλύτερος τρόπος για να στεγνώσεις τα σγουρά μαλλιά και να έχεις όμορφες, φυσικές μπούκλες είναι η φυσούνα. Προσπάθησε να μην βάζεις στην πιο υψηλή θερμότητα το πιστολάκι για να μην ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου και χρησιμοποίησε την φυσούνα για φυσικό αποτέλεσμα.

 

Μην ξεχνάς το heat protectant spray σου.

Επειδή η θερμότητα αφυδατώνει και καταστρέφει τα μαλλιά είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς ένα προϊόν που θα προστατεύει τα μαλλιά σου από τις αρνητικές συνέπειες του στεγνώματος. Επέλεξε ένα προϊόν που προστατεύει και διατηρεί δροσερά τα μαλλιά σου κατά την διάρκεια του στεγνώματος και άπλωσέ το πριν κάνεις πιστολάκι. Σου προτείνουμε το Moroccanoil Spray που αποτρέπει την φθορά των μαλλιών και περιέχει το πολύτιμο έλαιο argan, που θρέφει σε βάθος τα μαλλιά σου.

 

 

Μην υποτιμάς τις μάσκες μαλλιών.

Οι μάσκες μαλλιών είναι παραπάνω από αναγκαίες για τα μαλλιά μας και πόσο μάλλον για τα σγουρά μαλλιά. Αφενός είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και αφετέρου μπορούν να σε βοηθήσουν να δαμάσεις τις άγριες μπούκλες σου και να κάνουν τα μαλλιά σου πιο λεία και απαλά.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!