Home / Lifestyle  / Celebrities  / Υπέροχη Ζωή: Νέο video clip από τον Σάκη Ρουβά

Υπέροχη Ζωή: Νέο video clip από τον Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς κυκλοφορεί καινούργιο video clip για το τραγούδι Υπέροχη Ζωή. Απολαύστε το!

 

Λίγο πριν υποδεχτούμε το καλοκαίρι, ο αγαπημένος τραγουδιστής κυκλοφορεί ολοκαίνουργιο video clip! Ένα πανέμορφο χασάπικο δια χειρός Φοίβου, από τον δίσκο που έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων. Στο video clip για το τραγούδι Υπέροχη Ζωή, ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς παρατηρεί και συμμετέχει στις καθημερινές ζωές απλών ανθρώπων. Αυτές οι στιγμές αντιλαμβανόμαστε, όμως, ότι είναι οι υπέροχες στιγμές της ζωής μας. Από τότε που ξεκινάμε ως παιδιά στην παιδική χαρά, μέχρι τη στιγμή που φτάνουμε και στον παντοτινό έρωτα!

 

 

Ένα video clip ύμνος στο πόσο υπέροχη είναι η ζωή μας και πόσο σημαντικό είναι να την απολαμβάνουμε. Τη σκηνοθεσία για το ολοκαίνουργιο video clip του τραγουδιστή υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Το Υπέροχη Ζωή έρχεται για να γιορτάσει όλες τις απλές και σημαντικές στιγμές που διαμορφώνουν τη ζωή μας. Βρείτε το album Στα Καλύτερά μου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και υπηρεσίες. Ακολουθήστε τον Σάκη Ρουβά στο Spotify, για να ακούτε πρώτοι ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί. Το καινούργιο τραγούδι, καθώς και το εντυπωσιακό video clip, κυκλοφορούν από τη Minos Emi, A universal music company. 

 

Δείτε και μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από το video clip και από τα γυρίσματα:

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.