Home / Men  / Grooming  / Υπέροχη επιδερμίδα ξανά μετά τις διακοπές!

Υπέροχη επιδερμίδα ξανά μετά τις διακοπές!

Νιώθεις ότι μετά τις διακοπές το δέρμα σου είναι ξηρό και έχει χάσει τη λάμψη του; Με αυτά τα tips θα έχεις και πάλι υπέροχη επιδερμίδα!

Επιδερμίδα ξηρή και αφυδατωμένη; Μην αγχώνεσαι είναι απόλυτα λογικό μετά τις διακοπές! Λίγο η θάλασσα, λίγο ο ήλιος και λίγο το ξενύχτι συμβάλλουν στο να χάσει το δέρμα σας τη λάμψη του! Με κάποια tips θα έχεις γρήγορα και εύκολα μία υπέροχη επιδερμίδα, όπως και πριν. Με περισσότερη προσοχή και φροντίδα θα επανέλθεις σύντομα, έτοιμος να υποδεχτείς το φθινόπωρο.

Υπέροχη επιδερμίδα

Ξεκίνα με την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και των βλαβερών στοιχείων που μπορεί να υπάρχουν ακόμα στο δέρμα σου. Κάνε απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα με ένα ειδικό scrub, ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας σου. Με αυτόν τον τρόπο θα ανασαίνουν και θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα beauty products. Υπέροχη επιδερμίδα σημαίνει πλούσια και συστηματική ενυδάτωση! Πάντα σε συνδυασμό με πολύ νερό και σωστότερη διατροφή!

Για το πρόσωπο μπορείς να εφαρμόσεις και μία αναζωογονητική μάσκα ενυδάτωσης, πλούσια σε βιταμίνες. Το προϊόν που θα κάνει μεγάλη διαφορά, με αποτέλεσμα που θα κρατήσει, είναι ένα ενδυναμωτικό serum! Προσφέρει οφέλη που δεν ήξερες, αλλά αξίζει να ανακαλύψεις! Χάρη σε αυτά τα βήματα η υπέροχη επιδερμίδα έγινε μία εύκολη υπόθεση!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.