Home / Beauty  / Υπέροχα χτενίσματα για την Πρωτοχρονιά

Υπέροχα χτενίσματα για την Πρωτοχρονιά

Ιδέες για καταπληκτικά πρωτοχρονιάτικα hairlooks. 

Ιδέες για χτενίσματα και hairlooks που θα σας κάνουν πρωταφωνίστρια την Πρωτοχρονιά. 

 

 
Slik Ponytail. 

Είναι elegant, τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και προσθέτει class στην συνολική μας εμφάνιση. Μία προσεγμένη κοτσίδα αποτελεί ιδανική λύση για την Παραμονή των Χριστουγέννων. Ψηλή ή χαμηλή, με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι είναι εξαιρετικά κομψή και λειτουργική, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε τα κοσμήματά σας. 

 

 

 

Hollywood waves. 

To απόλυτα χολιγουντιανό και grande hairlook, τα Hollywood waves, αποτελούν διαχρονικό look για εορταστικές και επίσημες περιστάσεις, βγάζοντας από μέσα σας μία πραγματική σταρ παλιάς εποχής. Δείτε πώς θα τα φτιάξετε εύκολα μόνες σας εδώ

 

 

 

 

 

 

 

The bow. 

Είναι πολύ στα πάνω του, είναι stylish και ταυτόχρονα αριστοκρατικός. Ο λόγος για τον φιόγκο που παραμένει στην κορυφή των hair trends τα τελευταία χρόνια και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα λαμπερό και γιορτινό hairlook. Εκτός από τον κλασικό μαύρο φιόγκο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι βυσσινί φιόγκοι ή οι κυπαρισσί. Ακόμη, στραφείτε σε βελούδινους φιόγκους που χαρίζουν την αίσθηση πολυτέλειας ή ακόμη και σε διακοσμημένα αξεσουάρ για περισσότερη λάμψη και glam. 

 

Υπέροχα χτενίσματα για την Πρωτοχρονιά

Υπέροχα χτενίσματα για την Πρωτοχρονιά

Υπέροχα χτενίσματα για την Πρωτοχρονιά

 

 
The accessories. 

Τα τσιμπιδάκια και τα hair clips -ιδιαίτερα όσα έχουν λαμπηρίζοντα στοιχεία- μπορούν να αναβαθμίζουν το look στα μαλλιά σας, προσθέτοντάς του την εορταστική νότα που απαιτεί μία τέτοιου είδους περίσταση όπως η Πρωτοχρονιά. Παίξτε με τα τσιμπιδάκια και δοκιμάστε συνδυασμούς που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!