Home / Men  / Grooming  / Υπέροχα ανδρικά αρώματα για να ανανεωθείς

Υπέροχα ανδρικά αρώματα για να ανανεωθείς

Υπέροχα ανδρικά αρώματα για να ανανεωθείς
Cool ανδρικά αρώματα για να κάνεις ένα summer update συλλογή σου.

Υπέροχα αρώματα για να ανανεωθείς τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι. Γιατί και οι άνδρες έχουν αρώματα που τα χρησιμοποιούν πολύ συχνά και τους κάνουν πιο σαγηνευτικούς.

 
Υπέροχα ανδρικά αρώματα για να ανανεωθείς

2 υπέροχα καλοκαιρινά ανδρικά αρώματα που θα σε κάνουν να ανανεωθείς.

 

Mugler Angel A Men.

Κυκλοφόρησε από τον οίκο Thierry Mugler το 1996. Το Angel A Men είναι ένα ανδρικό άρωμα που εντυπωσιάζει. Πρόκειται για ένα μείγμα αρωμάτων που δημιουργούν μαζί κάτι εξαίσιο. Έχει, μεταξύ άλλων, πικάντικες αλλά και φρουτένιες νότες, γιασεμί, κέδρο, καραμέλα και σανδαλόξυλο. Είναι το τέλειο άρωμα για να ανανεώσεις τη συλλογή σου, προσθέτοντας κάτι πιο καλοκαιρινό.

 

Υπέροχα ανδρικά αρώματα για να ανανεωθείς

 

 

Christian Dior Ambre Nuit.

Ένα άρωμα για άνδρες αλλά και για γυναίκες που σαγηνεύει. Το υπέροχο Ambre Nuit κυκλοφόρησε από τον luxury οίκο Christian Dior. Είναι φρέσκο, πικάντικο και ελαφρώς λουλουδάτο αφήνοντας ένα δροσερό άρωμα. Αποτελείται κυρίως από κεχριμπάρι, τριαντάφυλλο και κίτρο. Ένα άρωμα που σου αναδεικνύει τη σέξι σου πλευρά και σου χαρίζει κάτι μυστηριώδες.

 

 

 

Το κατάλληλο άρωμα για το καλοκαίρι θα σου δώσει άλλο αέρα και θα σε κάνει ακόμη πιο γοητευτικό. Όταν αλλάζουν οι εποχές είναι καλό να αλλάζουμε και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Έτσι τον χειμώνα τα αρώματα είναι συνήθως πιο βαριά και το καλοκαίρι αυτά που προτιμούμε είναι πιο ελαφριά, φρέσκα και δροσερά. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!