Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Υπάρχει τρόπος να μείνω πιστή στο διατροφικό μου πλάνο στις διακοπές;

Υπάρχει τρόπος να μείνω πιστή στο διατροφικό μου πλάνο στις διακοπές;

Οι υγιεινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να μείνεις πιστή στο διατροφικό σου πλάνο, αλλά να μη στερηθείς παγωτά, junk food και αλκοόλ.

 

Καμία δεν επιθυμεί να είναι διακοπές και να βρίσκεται σε δίαιτα, αλλά ούτε και τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από μια διατροφική ατασθαλία… Αυτό το καλοκαίρι αξίζουμε μόνο όμορφες και ξένοιαστες στιγμές και το διατροφικό μας πλάνο δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο. Υπάρχουν υγιεινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις ποτά, παγωτά και junk food, χωρίς να βάλεις πολλές θερμίδες.

 

♦ Και εδώ το πρόγραμμα θα είναι ο καλύτερος σου σύμμαχος. Προσπάθησε να τηρείς τα 3-4 βασικά γεύματα και να μη γεμίζεις την ημέρα σου με παρορμητικά meals.

 

♦ Προετοίμασε και κάποια δικά σου σνακ. Μια μέρα φάε ένα cheat meal που λατρεύεις, αλλά την επόμενη προτίμησε φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπάρες, κ.α.

 

 

♦ Απέφυγε τις υπερβολές. Ένα παγωτό ή ένα junk food της επιλογής σου είναι αρκετό για μια μέρα και δε θα φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα. Το μέτρο χρειάζεται και στο αλκοόλ.

 

♦ Κολύμπησε στη θάλασσα και κατανάλωσε άφθονο νερό. Θεωρούνται οι πιο ευχάριστες και ταυτόχρονα υγιείς συνήθειες των διακοπών σου.

 

 

♦ Μέσα από το ταξίδι και τις διακοπές δες το περπάτημα ως μια μορφή εξερεύνησης, που θα σε βοηθήσει να χωνέψεις.

 

♦ Ακόμα και στις διακοπές υπάρχουν τρόποι για να μην εγκαταλείψεις την άσκηση σου και μάλιστα είναι πιο διασκεδαστικοί και σε φέρνουν πιο κοντά στη φύση.

 

 

Μη ξεχνάς! Κάθε σώμα είναι ιδανικό για παραλία. Αγκάλιασε το όπως είναι και αν επιθυμείς να “ξεφύγεις”, για να περάσεις καλά, τότε μην έχεις καμία τύψη!  Πέρασε υπέροχα στις διακοπές σου και όταν επιστρέψεις ένα detox πλάνο μπορεί να σε σώσει.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.