Home / Family  / Υγιεινά smoothies για την εγκυμοσύνη!

Υγιεινά smoothies για την εγκυμοσύνη!

Yummy Mommy συνταγές για smoothies!

Τα smoothies αποτελούν ιδανική διατροφική επιλογή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς προσφέρουν στον οργανισμό τον πολυπόθητο συνδυασμό θρεπτικών και healthy συστατικών. Συγκεντρώσαμε 4 προτάσεις για νόστιμα και υγιεινά smoothies που μπορείτε να καταναλώνετε άφοβα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

 

Cocktail φρούτων

Smoothie με γιαούρτι, λιναρόσπορο, μπανάνα, ροδάκινο, γάλα καρύδας και χυμό πορτοκάλι. Νόστιμο και πλούσιο σε μέταλλα, βιταμίνες και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι σούπερ επιλογή.

 

Berry smoothie

Βιταμίνες, θρεπτικά στοιχεία και ασβέστιο συνθέτουν το νοστιμότατο berry smoothie. To γιαούρτι θα σας δώσει ασβέστιο και πρωτεΐνες για να αναπτύξει το μωρό σας ισχυρά οστά και μυς, τo τζίντζερ θα σας ανακουφίσει από τις ναυτίες και τα μούρα θα βοηθήσουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας!

 

 

White smoothie 

Smoothie με λιναρόσπορο, γάλα αμυγδάλου, καρύδια, αβοκάντο, βούτυρο αμυγδάλου και μπανάνα. Οι ξηροί καρποί είναι μια καλή πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και ασβεστίου. Ακόμη, το αβοκάντο και η μπανάνα σας δίνουν πολύ ενέργεια όταν αισθάνεστε κουρασμένες.

 

 

Green smoothie 

Mπρόκολο, ακτινίδιο, αβοκάντο, φύλλα μαρουλιού, αμύγδαλα, λιναρόσπορος και νερό συνθέτουν ένα έξτρα υγιεινό, πράσινο smoothie για τις εγκύους. Φροντίστε να έχετε πλύνει πολύ καλά τα λαχανικά και τα φρούτα για να είστε απόλυτα ασφαλείς. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!