Home / Cozyhome  / Τραπεζαρίες inart για τον χειμώνα

Τραπεζαρίες inart για τον χειμώνα

Η τραπεζαρία που υποδέχεται οικογένεια και φίλους τα κρύα μεσημέρια ή βράδια του χειμώνα, θέλουμε να είναι άνετη, όμορφη αισθητικά και ιδιαίτερη, για να χαρίζει μία ξεχωριστή νότα στη διακόσμηση του χώρου μας. Επιλέξαμε 2 τραπεζαρίες με την υπογραφή της inart, που ακολουθούν τις τάσεις διακόσμησης αποτελώντας παράλληλα ιδιαίτερες επιλογές σε έπιπλα που χαίρεσαι να απολαμβάνεις στο σπίτι!

 

Τραπεζαρία με στρόγγυλο τραπέζι

 

Η τραπεζαρία η οποία παρουσιάζει στρόγγυλο τραπέζι προτείνεται συχνά σε μικρούς χώρους. Παρ’όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι διακοσμητές επιλέγουν να δημιουργήσουν χώρους με τραπεζαρία σε στρόγγυλο σχέδιο. Κι αυτό συμβαίνει γιατί το κυκλικό σχήμα του τραπεζιού δημιουργεί μια έντονη αίσθηση φιλικότητας και ζεστασιάς, καθώς απουσιάζουν οι πιο «σοβαρές» γωνίες του ορθογώνιου τραπεζιού. Η πρόταση της inart αποτυπώνει κι εδώ την τάση της σεζόν για συνδυασμό του λευκού με το χρώμα του αντικέ ξύλου, χαρίζοντας ένα σύγχρονο, αλλά παράλληλα ρομαντικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στις καρέκλες, δημιουργώντας το όμορφο και ζεστό επίκεντρο του δείπνου σας.

 

 
Τραπεζαρία με ορθογώνιο τραπέζι

 

Τα σχέδια σε τραπεζαρία που δένουν το λευκό χρώμα με το αντικέ ξύλο είναι μία από τις φετινές τάσεις διακόσμησης που θα αποτελέσει διαχρονική αξία στον χώρο σας. Η γοητεία και ζεστασιά που χαρίζει το χρώμα του ξύλου δένει με το εκτυφλωτικό λευκό, το οποίο εισάγει τη μοντέρνα πινελιά στην τραπεζαρία, χαρίζοντάς της μια αίσθηση σύγχρονου. Ο παραδοσιακός ορθογώνιος σχηματισμός του τραπεζού συνδυάζεται αρμονικά με φίνες ρομαντικές λεπτομέρειες στις καρέκλες -στην πλάτη και στα πόδια- γλυκαίνοντας το οπτικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, οι λείες επιφάνειες και ο ειδικά μελετημένος σχεδιασμός του σετ, προσφέρουν άνεση με μία νότα πολυτέλειας, δημιουργώντας ένα υπέροχο σημείο συνάντησης για δείπνο με τους αγαπημένους σας.

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες σε έπιπλα και τραπεζαρίες inart στο www.inart.com

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?