Home / Beauty  / Το Urban Decay γιορτάζει την κληρονομιά του θρυλικού Prince

Το Urban Decay γιορτάζει την κληρονομιά του θρυλικού Prince

Το beauty brand Urban Decay εμπνέεται από το iconic τραγούδι Purple Rain, του θρύλου της μουσικής Prince, για τη νέα του συλλογή.

 

Ατρόμητη, εκφραστική και υπερβατική η νέα συλλογή του Urban Decay, όπως ο Prince. Ο θρύλος της μουσικής Prince έβλεπε την εμφάνιση του ως μέρος της προσωπικότητάς του και την ενασχόληση με αυτή ως ένα είδος θεραπείας. Δεν φοβόνταν να ζει με τους δικούς του κανόνες και αυτό είναι που ενέπνευσε το beauty brand. Ακαταμάχητη και χωρίς όρια, η καινούργια collection δημιουργήθηκε με τη βοήθεια των στενών φίλων και συνεργατών του μουσικού. Το έργο του υμνείται και γιορτάζεται, μέσα από τη δύναμη της ομορφιάς.

 

 

Τα vibes και η αισθητική του iconic τραγουδιού Purple Rain πρωταγωνιστούν στην limited edition collection. Δύο παλέτες σκιών διακοσμούνται με την εικόνα του Prince και το αγαπημένο του χρώμα, το μοβ. Οι αποχρώσεις πήραν το όνομά τους από διάσημα τραγούδια του όπως, “Groove Potential”, “Raspberry Beret” και “Get Yo Groove on”.

 

 

Μολύβια eyeliner, σε μαύρο και λευκό, διακοσμούνται από το signature σύμβολο αγάπης του τραγουδιστή. Ένα υγρό highlighter και ένα waterproof powder ολοκληρώνει το μακιγιάζ σας, με ένα λαμπερό και φυσικό αποτέλεσμα. Τέλος, κυκλοφορεί και πινέλο Multitasker, για το πρόσωπο και το σώμα. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις 27 Μαΐου, μέσα από το official site.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.