Home / Good Life  / Το Trekrecord θα γίνει το ταξιδιωτικό σου ημερολόγιο!

Το Trekrecord θα γίνει το ταξιδιωτικό σου ημερολόγιο!

Εσείς σε πόσες χώρες έχετε πάει; Ποιες είναι οι ταξιδιωτικές εμπειρίες που θέλετε να μοιραστείτε; Το Trekrecord είναι η εφαρμογή που θα γίνει το travel buddy σας!

 

 

Σε ποιον δεν αρέσουν τα ταξίδια και οι εξερευνήσεις νέων πολιτισμών; Ωστόσο, ο αριθμός των προορισμών και οι πληροφορίες που τους ακολουθούν είναι αμέτρητες! Συνεπώς, χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή οργάνωση για να πετύχετε τα travel goals σας! Και εδώ έρχεται η εφαρμογή Trekrecord, από τον Μίλτο Καμπουρίδη, η οποία θα γίνει το ταξιδιωτικό σας ημερολόγιο! Πρόκειται για ένα φανταστικό app που θα σας βοηθήσει να καταγράψετε όσες χώρες έχετε επισκεφτεί και όχι μόνο! Περιλαμβάνει μία λίστα με όλες τις χώρες του κόσμου, καθώς και απαραίτητες πληροφορίες για την καθεμία!

 

 

Είναι η απόλυτη εφαρμογή για παθιασμένους ταξιδιώτες που αναζητούν συνεχώς τον επόμενο προορισμό τους. Απευθύνεται, όμως, και σε όσους επιθυμούν να κρατούν τον αριθμό των ταξιδιών που έχουν πραγματοποιήσει! Πέρα από το να καταγράψετε τις εμπειρίες σας, μπορείτε και να τις μοιραστείτε!.Έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε φωτογραφιές και να δώσετε ταξιδιωτικές συμβουλές! Αξιοθέατα, εστιατόρια, καταλύματα και καφέ που είναι must visit, καθώς και tips οργάνωσης για ένα πιο εύκολο ταξίδι.

 

 

Το Trekrecord δε σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε μόνο τα μέρη που έχετε επισκεφτεί, αλλά και όσα ονειρεύεστε. Φτιάξτε τη wish list σας για τα ταξίδια που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.και συγκεντρώστε τις καλύτερες συμβουλές από τους trek φίλους σας! Κατεβάστε την εφαρμογή, μετρήστε τις χώρες σας και βάλτε στόχο το επόμενο ταξίδι!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.