Home / Fashion  / Το Tom Ford SS22 show έδωσε λάμψη στο φινάλε της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη

Το Tom Ford SS22 show έδωσε λάμψη στο φινάλε της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη

Το Tom Ford SS22 show αποτέλεσε το καλύτερο φινάλε για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, “δοξάζοντας” το 90s glam.

 

 

Με το iconic τραγούδι των Fifth Dimension, Let the sunshine in, το Tom Ford SS22 show γιόρτασε την επιθυμία μας για απελευθέρωση, διασκέδαση και καλό ντύσιμο. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε τα casual και αθλητικά κομμάτια και τους έδωσε ένα 90s glam make over. Tank tops, track pants και basketballs shorts στολίστηκαν με neon χρώματα, παγέτες και glitter. Φωτεινά blazers, satin high heels και πολύ έντονα και εντυπωσιακά κοσμήματα ολοκλήρωσαν τα looks.

 

 

Εισήγαγε έναν νέο fashion όρο το ath-lingerie, δείχνοντας τον δρόμο για λαμπερά και casual looks. Δεν πρόκειται να στερηθούμε την επιθυμία μας για εμφανίσεις που θα αντανακλούν την ανάγκη μας για διασκέδαση και ο Tom Ford μας δείχνει το πώς.

 

 

 

Στο συγκεκριμένο show επανέφερε και ένα από τα πιο iconic κομμάτια του. Το red velvet suit που είχε σχεδιάσει για τον Gucci και το φόρεσε πρώτη φορά η Gwyneth Paltrow. Hip hop stars και shows από τα 90s είναι δυο από τις μεγαλύτερες τωρινές fashion εμπνεύσεις και αυτή η συλλογή το απέδειξε.

 

 

www.tomford.com

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.