Home / Good Life  / Art & Culture  / Το The Morning Show επιστρέφει στις 17 Σεπτεμβρίου!

Το The Morning Show επιστρέφει στις 17 Σεπτεμβρίου!

Η Apple TV κυκλοφόρησε το trailer για τη δεύτερη σεζόν του The Morning Show, το οποίο επιστρέφει στις 17 Σεπτεμβρίου.

 

Ένα από τα πιο αγαπημένα shows επιστρέφει στις 17 Σεπτεμβρίου. Η πανδημία προκάλεσε μεγάλη καθυστέρηση σε πολλές σειρές, μια από αυτές και το The Morning Show. Μετά από ένα χρόνο αγωνίας, οι fans θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη δεύτερη σεζόν πολύ σύντομα. Jennifer Aniston και Reese Witherspoon επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως και το υπόλοιπο cast.

 

 

Προστέθηκαν οι Greta Lee και ο Ruari O’ Connor, οι οποίοι θα υποδυθούν μια αρχηγό μιας εταιρείας  Μ.Μ.Ε. και τον επιτυχημένο Youtuber Ty Fitzgerlad. Η δραματική σειρά βασίζεται στο βιβλίο Top of the Morning και προσπαθεί να μεταφέρει στην οθόνη σημαντικά και πραγματικά κοινωνικά ζητήματα, όπως το κίνημα #metoo. Από το trailer καταλαβαίνουμε πώς η Alex ( Jennifer Aniston) φαίνεται να παραιτείται, ενώ η σεζόν θα εστιάσει στον  κορονοϊό, την αδικία και το ρατσισμό.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.