Home / Fashion  / Το sunset φόρεμα έχει όλη την προσοχή μας

Το sunset φόρεμα έχει όλη την προσοχή μας

sunset φόρεμα
Καθώς τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το sunset φόρεμα είναι από τα musts.

 

Όποια εποχή του χρόνου και αν σας αρέσει περισσότερο, δε μπορείτε να αρνηθείτε το πόσο εκπληκτικό είναι ένα ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό δειλινό. Είναι αδύνατον να μην υποκύψουμε στη μαγεία που κρύβουν τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Φέτος, επιτέλους είναι τάση αυτές οι αποχρώσεις και εμείς ανυπομονούμε όλο και περισσότερο να τα φορέσουμε. Οι designers υιοθέτησαν αυτά τα χρώματα μέσα από ένα sunset φόρεμα. Ένα κομμάτι που πρόκειται να γίνει το it dress της φετινής άνοιξης και του φετινού καλοκαιριού. Ονειρεμένα σύνολα βγαλμένα από τη φύση!

 

Και φυσικά το sunset φόρεμα θα αναδείξει εκπληκτικά τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Διάφανα φορέματα για την παραλία και όχι μόνο, pieces σε botycon style για αξέχαστες βραδιές και shirt dresses για every day outfits! Σε οποίο στυλ και να το επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα έχετε ένα αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάζει! Με αναφορές στα 70s και στο tie dye print, το sunset φόρεμα θα είναι η νέα fashion εμμονή μας. Εσείς θα υποκύψετε;

 

Ανακαλύψτε τα καλύτερα φορέματα της αγοράς, εμπνευσμένα από ένα ηλιοβασίλεμα!

 

Louisa Ballou

 

Salvatore Ferragamo

 

GCDS

sunset φόρεμα

 

Etro

 

Self potrait

sunset φόρεμα

 

Κεντρική φωτογραφία: Salvatore Ferragamo SS23 Show

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.