Home / Family  / Το Summer Camp Παιδική Μελωδία άνοιξε τις πόρτες του και υπόσχεται φανταστικές στιγμές!

Το Summer Camp Παιδική Μελωδία άνοιξε τις πόρτες του και υπόσχεται φανταστικές στιγμές!

Χαρίστε στα παιδάκια σας ένα δημιουργικό και μοναδικό καλοκαίρι, ανακαλύπτοντας τις υπέροχες δραστηριότητες που προσφέρει το Summer Camp Παιδική Μελωδία.

 

Καθώς το σχολείο έλαβε, σχεδόν, τέλος, ήρθε η ώρα να χαρίσετε στα παιδιά σας ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο δημιουργικές δραστηριότητες. Το σχολείο Παιδική Μελωδία σας έχει την καλύτερη λύση! Διοργανώνει ένα μοναδικό Summer Camp με projects που θα εκπληρώσουν τα όνειρα των παιδιών σας και θα τους χαρίσουν υπέροχες στιγμές. Μέσα από το παιχνίδι, τον αθλητισμό, τη μουσική, το χορό, την αφήγηση και τη ζωγραφική τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν, να παίξουν, να καλλιεργήσουν νέες δεξιότητες και να κάνουν νέες φιλίες.

 

 

Υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών και γυμναστών, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα, να κοινωνικοποιηθούν και να μάθουν σημαντικές αξίες. Η κ. Λόη Έλενα και ο κ. Ζιούπας Πέτρος, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, θα υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους, σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον. Μέσα από τους πειρατές της καραϊβικής και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, τα παιδιά συγκεντρώνουν στοιχεία για να βρουν το θησαυρό και μαθαίνουν, παράλληλα, τη σημασία της ιππασίας.

 

 

Μέσα από το πρόγραμμα survivor sports τα παιδιά θα μπορέσουν να γνωρίσουν όλα τα αθλήματα, όπως στίβο, tennis και πολλά άλλα. Το Summer Camp περιλαμβάνει, επιπλέον, ιππασία, επισκέψεις στο κολυμβητήριο και εκδρομές πικ-νικ.

 

 

Ο κύκλος συμμετοχής είναι εβδομαδιαίος, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-10 ετών και χωρίζεται σε 2 περιόδους.

28/6-2/7 και 5/7-9/7, ώρες 8:00-16:00 (κόστος 80 ευρώ). Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

[email protected]

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.