Home / Cozyhome  / Το Studio Ghibli γιορτάζει τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά

Το Studio Ghibli γιορτάζει τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά

Το Studio Ghibli συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς, λανσάροντας
μια νέα συλλογή από design αντικείμενα.

Mια διαφορετική δημιουργική πλευρά του Studio Ghibli απολαμβάνουν οι λάτρεις του, αφού στα πλαίσια του εορτασμού της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς, λάνσαρε μια συλλογή από κεραμικά δοχεία με ειδικά θέματα, μαγειρικά σκεύη από σμάλτο και πολλά άλλα.

 

Κυκλοφορεί μέσω του Donguri Republic, του επίσημου καταστήματος που πουλά εμπορεύματα Studio Ghibli σε όλη την Ιαπωνία και την υπόλοιπη Ασία, με μια σειρά από κεραμικές γλάστρες να ηγούνται της συλλογής.

 

 

Τα σχέδια περιλαμβάνουν μια γλάστρα σε σχήμα βαγόνι εμπνευσμένη από το “My Neighbor Totoro”,.καθώς και το διάσημο Catbus από την ταινία. Η συλλογή περιλαμβάνει και μια γλάστρα σε σχήμα κούπας με τη γάτα Jiji.από την ταινία “Kiki’s Delivery Service”. Επιπλέον, αποτελείται από εμαγιέ μαγειρικά σκεύη,.που έχουν ως θεματική τις δύο ταινίες, περιλαμβάνοντας  ανθεκτικά κουτιά φαγητού, δοσομετρητές, τηγάνια και τσαγιέρες.

 

 

 

Η συλλογή Lunar New Year ολοκληρώνεται με κόκκινους φακέλους, οι οποίοι έχουν.ως θέμα σκηνές από το “Μy Neighbor Totoro” και “Spirited Away”, “No-Face”, “Totoro” κ.ά

 

Studio Ghibli

 

Τα είδη με θέμα τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά είναι διαθέσιμα μέσω της Donguri Republic, ενώ οι κόκκινοι φάκελοι διατίθενται αποκλειστικά σε καταστήματα στο Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν και την Ιαπωνία.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath