Home / Fashion  / Το Sloggi προσφέρει θηλυκότητα και άνεση με την Body ADAPT Twist!

Το Sloggi προσφέρει θηλυκότητα και άνεση με την Body ADAPT Twist!

sloggi
Η αγαπημένη σειρά του Sloggi επιστρέφει με μία νέα προσθήκη, την Body ADAPT Twist, η οποία προσφέρει άνεση, ευελιξία και δαντελένιες λεπτομέρειες!

 

Το Sloggi αναβαθμίζει την καινοτόμα της σειρά Body ADAPT, διατηρώντας πιστά την αρχική της φιλοσοφία, τη δημιουργία εσωρούχων σχεδιασμένων για κάθε μέρα και κάθε σώμα. Απώλεια βάρους, αύξηση βάρους, διαφορετικές φάσεις του κύκλου… Ό,τι κι αν συμβαίνει στην καθεμιά, το αποτέλεσμα είναι κοινό για όλες: Το ίδιο σουτιέν ή εσώρουχο,.που τη μία μέρα εφαρμόζει τέλεια, την άλλη μπορεί να μοιάζει «ξένο».

 

 

Τo σουτιέν Body ADAPT έρχεται με πρωτοποριακή τεχνολογία, ώστε να προσφέρει αξιόπιστη άνεση, χωρίς μπανέλες, “αγκαλιάζοντας” κάθε αλλαγή που μπορεί να προκύψει στο σώμα σου. Χάρη στην προσαρμοστική του τεχνολογία, με gel ανάμεσα σε κάθε στρώμα υφάσματος, προσαρμόζεται φυσικά στις καμπύλες σου. Μαζί με τα επίπεδα τελειώματα και τα cups που προσαρμόζονται στο σώμα,.σου δίνει εξαιρετική εφαρμογή και τέλεια στήριξη.

 

Όπως και η κλασική σειρά Body ADAPT, η Body ADAPT Twist κάνει τα εσώρουχα να κινούνται,.όταν κινείσαι και εσύ, ενώ, παράλληλα, προσαρμόζονται σε κάθε αλλαγή του σώματος. Ωστόσο, το Sloggi πρόσθεσε ένα μικρό…twist, γιατί οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά! Το μυστικό είναι στο δαντελωτό τελείωμα που έχουν στα πλάγια. Γιατί, ποιος είπε ότι τα άνετα εσώρουχα δεν μπορούν να είναι super cool;

 

 

Tα Body ADAPT Twist έρχονται να πάρουν μία νέα θέση στην καθημερινότητά σου,.με κομψά,.μοντέρνα κοψίματα και ρυθμιζόμενες τιράντες, ώστε να προσαρμόζονται επάνω στο σώμα σου.

 

 

Τα Body ADAPT Twist θα κυκλοφορήσουν σε 2 στυλ: το T-Shirt Bra και το Soft Bra,.που συνδυάζονται με τα αντίστοιχα Hipster και High Leg, καθώς και με το ολοκαίνουργιο σλιπ Brazil. Δοκίμασε τo μαύρο και Nostalgic Brown ή φέρε το καλοκαίρι πιο γρήγορα στο συρτάρι σου,.με τις εποχιακές αποχρώσεις Sapphire και Powder Orange. Για τους σταθερούς, όμως, fans των κλασικών Body ADAPT, η σειρά επιστρέφει αυτή τη σεζόν με εποχιακές προτάσεις, που συνδυάζουν φωτεινές λευκές αποχρώσεις με λαμπερές ροζ.

 

www.triumpheshop.gr

Fb: @sloggi

Ig: @sloggi

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada