Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Sex Education επιστρέφει στις 17 Σεπτεμβρίου!

Το Sex Education επιστρέφει στις 17 Σεπτεμβρίου!

Η αγαπημένη κωμωδία του Netflix, Sex Education, επιστρέφει στις 17 Σπεμτεβρίου.

 

Finally! Μια από τις πιο λατρεμένες σειρές του Netflix επιστρέφει, μετά από πολλούς μήνες αναμονής. Στις 17 Σεπτεμβρίου θα απολαύσουμε την τρίτη σεζόν του Sex Education και η αγωνία των fans έχει κορυφωθεί! Οι δύο προηγούμενες σεζόν κατείχαν μια θέση στις καλύτερες σειρές της χρονιάς 2019 και 2020. Οι πρώτες φωτογραφιές κυκλοφόρησαν και αναμένουμε το trailer!

 

 

Η επίσημη ανακοίνωση του Netflix για την πλοκή της νέας σεζόν: “Είναι μια νέα χρονιά, ο Otis κάνει σεξ, οι Eric και Adam είναι και επίσημα ζευγάρι και η Jean περιμένει μωρό. Εν τω μεταξύ, η νέα διευθύντρια, Hope (την οποία ενσαρκώνει η Jemima Kirke) προσπαθεί να κάνει το Moordale πυλώνα υπεροχής, η Aimee ανακαλύπτει τον φεμινισμό, ο Jackson ερωτεύεται και ένα χαμένο ηχητικό μήνυμα παραμονεύει. Ετοιμαστείτε για ζώα δέσμευσης, εξωγήινα φαινόμενα, cupcakes σε σχήμα αιδοίου και πολλά περισσότερα από την κυρία Groff”.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.