Home / Cozyhome  / Το Radisson Blu Zaffron Resort εμπνέει αξέχαστες εμπειρίες

Το Radisson Blu Zaffron Resort εμπνέει αξέχαστες εμπειρίες

Radisson Blu Zaffron Resort Santorini
Το Radisson Blu Zaffron Resort άνοιξε τις πύλες του στο γραφικό Καμάρι της Σαντορίνης, τοποθετημένο στην καρδιά ενός εντυπωσιακού τοπίου.

 

Περιτριγυρισμένο από ηφαιστειακή μαύρη άμμο, βαθιά μπλε νερά και σπίτια ντυμένα στα λευκά, το ολοκαίνουργιο, πέντε αστέρων Radisson Blu Zaffron Resort καλωσορίζει τους επισκέπτες του σε ένα γαλήνιο καταφύγιο. Μόλις 150 μέτρα από την παραλία, το ξενοδοχειακό θέρετρο αναπτύσσεται σε μια ζωντανή, κοσμοπολίτικη περιοχή. Το γραφικό χωριό Καμάρι είναι ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσει κανείς το Μέσα Βουνό και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Θήρας.

 

Radisson Santorini

 

Minimally sumptuous

Εμπνευσμένο από τους θερμούς και γήινους τόνους του σαφράν, το resort διαθέτει 103 ευρύχωρα δωμάτια, σουίτες και αυτόνομες βίλες. Η χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του νησιού ασκεί ξεκάθαρες επιρροές στον σχεδιασμό του. Η μινιμαλιστική αισθητική του ανακλάται σε “πινελιές” από ξύλο, πέτρα και μάρμαρο, αποτυπώνοντας τη μοναδικότητα του τόπου.

 

radisson room

 

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον κυκλαδίτικο ήλιο σε ιδιωτικά μπαλκόνια ή βεράντες. Tα μεγαλύτερα δωμάτια, σουίτες και βίλες προσφέρουν ιδιωτική μικρή πισίνα ή τζακούζι. Η αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου μπορεί να φιλοξενήσει έως και 80 συνέδρους, προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον για επαγγελματικές, αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

Radisson private pool

 

Laid-back luxury

Δύο μεγάλες πισίνες με 80 αναπαυτικές ξαπλώστρες κοσμούν τον εξωτερικό χώρο και διαμορφώνουν την καρδιά του Radisson Blu Zaffron Resort.

 

Radisson Santorini pools

 

Το Pool Bar αποτελεί το ιδανικό μέρος για καφέ, σνακ και εντυπωσιακά cocktails, για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

 

Radisson Cocktail

 

Η εμπειρία χαλάρωσης ολοκληρώνεται στις εγκαταστάσεις του κέντρου ευεξίας Calliste Wellness, το οποίο προσφέρει μια σειρά από θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και περιποίηση νυχιών.

 

Calliste Wellness

 

A landmark of taste

Το παγκοσμίως γνωστό Zeffirino Ristorante προσφέρει την πιο εξαίσια γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες του. Η ιστορία του εστιατορίου χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και φέρει την υπογραφή του ιδρυτή της, Zeffirino Belloni. Xειροποίητα φρέσκα ζυμαρικά, συνδυασμός απλών αλλά ολόφρεσκων συστατικών και η signature σάλτσα “pesto Genovese” τιμούν την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της οικογένειας Belloni.

 

Zeffirino Ristorante

 

Στην Belloni Trattoria μπορεί κανείς να απολαύσει ένα κράμα ιταλικής και ελληνικής κουζίνας για το μεσημεριανό του γεύμα. Από το απόγευμα, η τρατορία προσφέρει αποκλειστικά ένα αυθεντικό ιταλικό μενού, μεγάλη ποικιλία από πίτσες και μια μοναδική focaccia.

 

plate zeffirino

 

Safety first

Το πολυτελές ξενοδοχείο, που λειτουργεί υπό τον Όμιλο Fais σε συνεργασία με το Radisson Hotel Group, δίνει προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών της ομάδας του. Έτσι, εφαρμόζει το ειδικό πρόγραμμα Radisson Hotels Safety Protocol, με πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την SGS.

 

Zaffron Resort Santorini

 

Radisson Blu Zaffron Resort Santorini
Καμάρι, Σαντορίνη
Τ.: 210 7101100
www.zaffronhotel.com

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin