Home / Family  / Το Paw Patrol: Η ταινία έρχεται στις 2 Σεπτεμβρίου στην Odeon!

Το Paw Patrol: Η ταινία έρχεται στις 2 Σεπτεμβρίου στην Odeon!

Η μεγαλύτερη περιπέτεια έρχεται με την ταινία Paw Patrol, στις 2 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

 

Η Odeon έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τη σειρά φαινόμενο που αγάπησαν μικροί και μεγάλη στην πρώτη της ταινία. Paw Patrol The Movie έρχεται στις 2 Σεπτεμβρίου με μια περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη. Στολές, οχήματα και απίθανα gadgets σε περιμένουν για τη μεγαλύτερη δράση!

 

 

Λίγα λόγια για την πλοκή: Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, η ομάδα PAW PATROL παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

 

Μη τη χάσετε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.