Home / Family  / Το Noesis σάς καλεί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα Explora!

Το Noesis σάς καλεί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα Explora!

Noesis

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Explora από το Noesis προσφέρει στα παιδιά κάτι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρον!

 

Το Noesis έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους! Αν θέλετε το παιδί σας να κάνει κάτι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα μοναδικά ενδιαφέρον! Το πρόγραμμα Explora είναι ιδανικό για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Τα παιδιά που τελείωσαν την Α’ – Γ’ Δημοτικού θα γνωρίσουν τον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας μέσα από το παιχνίδι, μέσα από τη σημασία της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Τα παιδιά που τελείωσαν την Α’ – Γ’ Δημοτικού θα γνωρίσουν τον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας μέσα από το παιχνίδι.

 

 

Για τους υπόλοιπους μαθητές Δημοτικού, το Explora περιλαμβάνει διάφορες δοκιμασίες. Tinkering, μηχανική, περιβαλλοντική βιωσιμότητα και άλλες δραστηριότητες. Καλλιεργείται η ευρηματικότητα και η κριτική σκέψη των παιδιών, ενώ παράλληλα ενισχύεται η συνεργασία και η ομαδικότητα. Οι προβολές στο Πλανητάριο, το Κοσμοθέατρο και το Προσομοιωτή συμπληρώνουν ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό πενθήμερο.

 

 

Όσον αφορά στις τάξεις του Γυμνασίου, τα παιδιά θα ασχολούνται με δραστηριότητες. STEM, οι οποίες αντλούν τη θεματολογία τους από την τεχνολογία και τις θετικές επιστήμες. Θα φτιάξουν κατασκευές, θα χειριστούν νέες τεχνολογίες, θα αναλάβουν ρόλους και θα φέρουν εις πέρας αποστολές εξασκώντας ποικίλες δεξιότητες, πρακτικές και νοητικές.

 

Περίοδοι διεξαγωγής: Ιούνιος- Ιούλιος- Αύγουστος

Εβδομάδες: 19-23/06, 26-30/06, 3-7/07, 10-14/7,17-21/7, 24-28/7 και 28/8-1/9

Κλείστε εισιτήρια εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.