Home / Good Life  / Art & Culture  / Το National Geographic θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τον Covid-19

Το National Geographic θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τον Covid-19

Το τηλεοπτικό δίκτυο National Geographic αποφάσισε την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τον Covid-19, με τίτλο “The First Wave”.

 

Η πανδημία του Covid-19 είναι ακόμα παρούσα στη ζωή μας. Ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης Matthew Heineman αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για το πώς εξαπλώθηκε ο ιός στη Νέα Υόρκη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε κινηματογραφικές αίθουσες και στο κανάλι του National Geographic, προς το τέλους του έτους. Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει μια προσεκτική ματιά στον τρόπο με τον οποίο οι υπεύθυνοι υγειονομικής περίθαλψης έπρεπε να διαχειριστούν πολλές περιπτώσεις. 

 

 

“Αισθάνομαι βαθιά περήφανος, που είχα την ευκαιρία να τεκμηριώσω, μέσω των θεμάτων μας για τέσσερις τρομακτικούς μήνες, τον αντίκτυπο αυτής της πανδημίας. Μας ανάγκασε να αμφισβητήσουμε τα πάντα, την ευθραυστότητα της ζωής μας και τον τρόπο που ζούμε”, δήλωσε ο Heineman.

 

 

 Η ταινία, με όνομα “The First Wave” θα διερευνά κάθε πτυχή της ανθρώπινης κατάστασης. Το φόβο, το θάρρος, το θάνατο, τη γέννηση και το συναισθηματικό βάρος. Επιπλέον, θα αναδείξει την άνιση “συμπεριφορά του Covid-19”. Πώς αυτή η συνθήκη επηρέασε δυσανάλογα τους ανθρώπους, ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση. Αναμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.