Home / Cozyhome  / Architecture  / Το ML Apartment της Νάσιας Σπυριδάκη συνδυάζει cozy ατμόσφαιρα και industrial design

Το ML Apartment της Νάσιας Σπυριδάκη συνδυάζει cozy ατμόσφαιρα και industrial design

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Nasia Spyridaki Architecture & Design αναδιαμόρφωσε το ML Apartment στην Κομοτηνή και το αποτέλεσμα είναι σύγχρονο, φιλόξενο και εντυπωσιακό.

 

 

Το ML Apartment βρίσκεται στην Κομοτηνή και είναι ένα από τα εξαιρετικά projects, που έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο Nasia Spyridaki Architecture & Design. Η αρχιτέκτονας κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύγχρονο και φιλόξενο διαμέρισμα, δημιουργώντας μοναδικούς χώρους, λειτουργικούς και υπέροχα διακοσμημένους. Όλα τα υλικά που επέλεξε συνέθεσαν ένα urban και cozy καταφύγιο, με βάση τις καθαρές γεωμετρίες.

 

 

Χρησιμοποίησε industrial στοιχεία, όπως ξύλο, μέταλλο, τουβλό, πλακάκια πέτρας και μωσαϊκού. Η κουζίνα, η τραπεζαρία και το σαλόνι κινούνται στις αποχρώσεις του μαύρου και του καφέ, ενώ τα βλέμματα μαγνητίζει ο τοίχος από τουβλάκια, ο οποίος στολίστηκε από πίνακες, κάδρα και φωτιστικά. Οι cozy πολυθρόνες, το τζάκι και ο γωνιακός καναπές συνθέτουν μια ζεστή, αλλά total urban ατμόσφαιρα. Στην κουζίνα το ξύλινο δάπεδο διαδέχεται το πλακάκι με υφή φυσικής πέτρας, ενοποιώντας την με τον υπόλοιπο χώρο μέσω ενός γυάλινου διαχωριστικού. 

 

 

 

Όσο για την κρεβατοκάμαρα, εδώ χρησιμοποιήθηκαν πιο γήινοι τόνοι, όπου το industrial στοιχείο έρχεται σε αντίθεση με τις τζαμαρίες και τους καθρέπτες, μια αντίθεση που συναντάμε και στο playroom.

 

 

Στα μπάνια υπάρχει, και εδώ, έντονο το βιομηχανικό στοιχείο με σκούρα μαύρα και γκρι αντικείμενα και γυάλινα διαχωριστικά.

 

 

 

nassia_spyridaki

 

Συνεργάτες – Προμηθευτές:

Φωτογραφίες: Νίκος Οικονομίδης

Πλακάκια – Είδη υγιεινής: Material Projects & More

Ξύλινα Πατώματα: Άφοι Γκαβαλιά

Έπιπλα: Tzevelekidis Home

Σκίαση: Hardeco

Κουφώματα: Kοmmerling

Επενδύσεις τοίχου (τούβλα): Ακλίδης

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.