Home / Men  / Το Melgeek Pixel κάνει την πληκτρολόγηση… παιχνιδάκι!

Το Melgeek Pixel κάνει την πληκτρολόγηση… παιχνιδάκι!

Pixel
Η Melgeek δημιουργεί το Pixel, ένα ιδιαίτερο πληκτρολόγιο, που συνδυάζει καινοτόμα αισθητική και τεχνολογία. Τα χαρακτηριστικά του νέου tech gadget έρχονται να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά μας, ενώ προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία πληκτρολόγησης.

 

Το Pixel οφείλει την εντυπωσιακή και fun αισθητική του στη νέα δυνατότητα προσαρμογής του. Η Melgeek, σχεδιάζοντάς το, επιδίωξε να δημιουργήσει ένα μοναδικό costumized εργαλείο, που να ταιριάζει με τη φιλοσοφία κάθε χρήστη. Το νέο tech tool μπορεί να αγοραστεί ως έχει, καθώς προσφέρεται σε 3 διαφορετικές εναλλακτικές.

 

Pixel

 

Ωστόσο, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα εύκολης διαμόρφωσης του πληκτρολογίου, αλλάζοντας απλά τα πλήκτρα. Έτσι, ο κάθε χρήστης μπορεί να κατασκευάσει, από την αρχή, εύκολα και γρήγορα το δικό του, μοναδικό πληκτρολόγιο. Η εταιρεία, μάλιστα, έχει δημιουργήσει μία ειδική ιστοσελίδα, με τη βοήθεια της οποίας ο κάθε χρήστης μπορεί να σχεδιάσει online το δικό του πληκτρολόγιο.

 

 

“Μας άρεσε να μετατρέπουμε σωρούς από πολύχρωμα τουβλάκια σε κάτι υπέροχο, όταν ήμασταν παιδιά. Το γεγονός ότι τώρα μεγαλώσαμε δεν αλλάζει το πάθος μας να χτίζουμε πράγματα με τη φαντασία μας. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας έχει επικεντρωθεί στην κατασκευή ενός πληκτρολογίου που προσφέρει πραγματική διασκέδαση στην επιφάνεια εργασίας”, αναφέρει σχετικά ο CEO της Melgeek. 

 

Αναφορικά με τη χρηστικότητα, το Pixel διαθέτει στο πλάι έναν “κρυφό χώρο”, όπου μπορεί κανείς να αποθηκεύσει το usb stick του, χωρίς ανησυχίες.

 

Pixel

 

Το Pixel υποστηρίζει έως και 8 συσκευές. Ο χρήστης μπορεί να κάνει εναλλαγή μεταξύ του υπολογιστή, του tablet, του κινητού τηλεφώνου και του φορητού υπολογιστή του,.απλά πατώντας τα αριθμητικά πλήκτρα FN+. Το νέο πληκτρολόγιο της Melgeek είναι συμβατό με Mac, Windows, IOS, Android και Linux. Παράλληλα, υιοθετεί μια σύνδεση τριών λειτουργιών που περιλαμβάνει Bluetooth 5.2, ασύρματη σύνδεση USB 2.4G και ενσύρματη σύνδεση Type-C.

 

Ανακαλύψτε και προπαραγγείλετε το νέο gadget της Melgeek στο www.melgeek.com.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada