Home / Beauty  / Το Invati Brow Thickening Serum είναι η νέα καινοτομία της Aveda

Το Invati Brow Thickening Serum είναι η νέα καινοτομία της Aveda

Η Aveda μάς δείχνει πώς να αποκτήσουμε εκπληκτικά φρύδια με το νέο και καινοτόμο Ιnvati Brow Thickening Serum.

 

Πώς θα αποκτήσουμε υγιή φρύδια με όγκο; Η Aveda έχει την απάντηση, κυκλοφορώντας το καινούργιο και καινοτόμο Ιnvati Brow Thickening Serum. Χρησιμοποιεί συστατικά της φύσης, όπως ενεργά βοτανικά συστατικά vegan ορού, και αναζωογονεί και θρέφει τα φρύδια. Σε κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν εμφάνισαν μεγάλη βελτίωση μετά από 12 εβδομάδες χρήσης.

 

 

“Εξαιτίας της συνεχόμενης χρήσης μάσκας, τα φρύδια αποτελούν πλέον ένα σημείο που πρωταγωνιστεί στο πρόσωπο. Ζούμε σε μία εποχή που η brow-obsessed κουλτούρα αποτελεί ένα γρηγορά αναπτυσσόμενο και τεράστιου ενδιαφέροντος θέμα. Στην Aveda είμαστε experts στη τέχνη και την επιστήμη της plantbased φροντίδας των μαλλιών και προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση και για τη υγεία των φρυδιών των καταναλωτών μας” αναφέρει ο David Hutchinson, Αντιπρόεδρος του τμήματος Global Product Marketing.

 

 

To Invati brow™ thickening serum είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, είναι cruelty free και vegan.

 

 

Παράλληλα, κυκλοφορεί και το Invati Advanced Thickering Foam, με πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά με τάση αραίωσης, προσφέροντας όγκο και styling.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.