Home / Cozyhome  / Το Hermès Grand Luxury hotel είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις το ελληνικό ηλιοβασίλεμα

Το Hermès Grand Luxury hotel είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις το ελληνικό ηλιοβασίλεμα

Στο υπέροχο χωριό της Σκαλέτας στο Ρέθυμνο βρίσκεται το μοναδικό Hermès Grand Luxury Beachfront Villa & Spa, του οποίου την outdoor επίπλωση επιμελήθηκε το ισπανικό brand Vondom και το μετέτρεψε σε ένα ονειρεμένο luxury καταφύγιο.

 

Το design brand Vondom κατάφερε να προσφέρει ένα ονειρεμένο καλοκαιρινό καταφύγιο στη χώρα μας. Στο χωριό της Σκαλέτας βρίσκουμε το one of a kind Hermès Grand Luxury Beachfront Villa & Spa, έναν επίγειο παράδεισο, ιδανικό για να απολαύσετε το ελληνικό ηλιοβασίλεμα. Με 9 υπνοδωμάτια, υδρομασάζ, 10 μπάνια, fitness center και ανοιχτούς υπαίθριους χώρους αποτελεί μια one in a lifetime experience.

 

 

Η μεγάλη infinity πισίνα, στο ιδιωτικό roof garden είναι αυτή που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Με θέα το απέραντο γαλάζιο, σε συνδυασμό με τις design επιλογές από τη Vondom μετατρέπεται σε έναν χώρο απόλυτης ηρεμίας και γαλήνης. Καθαρές και γεωμετρικές γραμμές, cozy υφές, μινιμαλιστική αισθητική και earthy αποχρώσεις, με πρωταγωνιστή το αγνό λευκό, ταιριάζουν τέλεια με το μεσογειακό στυλ του ξενοδοχείου.

 

 

Συγκεκριμένα οι ξαπλώστρες της συλλογής Ibiza, σχεδιασμένες από τον Eugeni Quitllet, κατασκευάστηκαν από ανακυκλωμένα πλαστικά των θαλασσών της Μεσογείου, ως μέρος της βιώσιμης φιλοσοφίας του brand.

 

 

Στο χώρο του beach bar τοποθετήθηκαν πολυθρόνες, τραπέζια και καναπέδες από τη Blow collection του Stefano Giovannoni. Με τα κυματιστά τους σχήματα θεωρούνται σαν μια προέκταση της θάλασσας, δίνοντας ζωή και κομψότητα στο χώρο.

 

 

Ο αρχιτέκτονας που επιμελήθηκε το έργο είναι ο Μάριος Νίνιος. Είναι ένα Project του Kaloterakis Group.

 

www.vondom.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.