Home / Beauty  / Το Gold le Fleur του Tyler, The Creator κυκλοφορεί τρία νέα βερνίκια νυχιών!

Το Gold le Fleur του Tyler, The Creator κυκλοφορεί τρία νέα βερνίκια νυχιών!

Ο πετυχημένος rapper Tyler The Creator και το beauty brand του The Gold le Fleur συνεχίζουν να επεκτείνονται στον τομέα της ομορφιάς. Δείτε τα νέα χρώματα!

 

 

Ο καλλιτέχνης Tyler, The Creator είναι ένας από τους πολλούς επώνυμους που αποφάσισαν να δοκιμαστούν στον κόσμο της ομορφιάς. Έχει δημιουργήσει το beauty brand Golf the Fleur, το οποίο ξεκίνησε με την κυκλοφορία αρωμάτων και βερνικιών για μανικιούρ. Τώρα επιστρέφει, φρέσκο και ανανεωμένο, με τρία νέα χρώματα για τα νύχια. Τρεις νέες παστέλ αποχρώσεις για καλοκαιρινό, aesthetic μανικιούρ με επιρροές από τα 90s.

H Blonde είναι η παστέλ κίτρινη απόχρωση, η Jade το mint green και η Rose η cotton candy pink απόχρωση. Όλα τα βερνίκια του brand Gold le Fleur διαθέτουν γυαλιστερό φινίρισμα, είναι σε μεγάλο ποσοστό vegan, μη τοξικά και χωρίς σκληρότητα. Μπορείτε να επιλέξετε κάθε απόχρωση ξεχωριστά ή να τολμήσετε να πειραματιστείτε με τα φανταστικά χρώματα. Για παράδειγμα εναλλάξ σε κάθε νύχι μία διαφορετική απόχρωση ή ένα γαλλικό με χρώμα! Στη συλλογή προστίθεται και μία λίμα με μεταλλική λεπίδα και το σήμα Golf le Fleur σε χρυσό.

 

Gold le Fleur

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία των νέων αποχρώσεων o Tyler, the Creator δημιούργησε και ένα υπέροχο video- καμπάνια, με πρωταγωνιστή το Rose χρώμα. Ανακαλύψτε τες εδώ!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.