Home / Beauty  / Το Glam Glow θα δώσει απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα σας!

Το Glam Glow θα δώσει απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα σας!

Η νέα μάσκα του Glam Glow, η BRIGHTMUDDualAction Exfoliating Treatment, θα δώσει στο πρόσωπο σας μια ακαταμάχητη λάμψη.

 

Η καινούργια μάσκα BRIGHTMUD από το Glam Glow περιέχει βιταμίνη C και Νιασιναμίδη, που χαρίζουν άμεση λάμψη στην επιδερμίδα. Το γαλακτικό και σαλικυλικό οξύ προσφέρουν χημική απολέπιση που αποκαθιστά τη θαμπή όψη της επιδερμίδας. Παράλληλα, η κρυσταλλική ηφαιστειακή ελαφρόπετρα προσφέρει μηχανική απολέπιση, η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και βοηθάει στην αναδόμησή της. Ο λευκός άργιλος αφαιρεί τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί σαν διαμάντι.

 

 

Αφού καθαρίσετε την επιδερμίδα σας, απλώνετε τη μάσκα με κυκλικές κινήσεις και την αφήνετε για 20 λεπτά. Για παραπάνω λάμψη προσθέτετε ελάχιστο νερό. Όταν περάσει το χρονικό όριο ξεβγάλετε το πρόσωπο σας με νερό. Στην αρχή συστήνεται η χρήση της για 3 συνεχόμενες μέρες και στη συνέχεια για 2-3 φορές την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να συνοδεύεται από την εφαρμογή αντηλιακού.

 

 

www.glamglow.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.