Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο!

Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο!

πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες

Η ετήσια λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο κυκλοφόρησε! Δείτε ποιες κατάφεραν να κατακτήσουν μία θέση!

 

Το Forbes, για ακόμα μία χρονιά, ενημέρωσε την ετήσια λίστα του με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο. Ισχυρές γυναίκες από τον χώρο των επιχειρήσεων, του θεάματος και της τεχνολογίας που κατάφεραν να έχουν χτίσει αυτοκρατορίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Forbes υπάρχουν 337 γυναίκες δισεκατομμυριούχοι, 10 περισσότερες από το προηγούμενο έτος. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο είναι η κληρονόμος της L’Oréal , η Françoise Bettencourt Meyers.

 

 

Δεύτερη έρχεται η επιχειρηματίας Judy Love & Family, η CEO της αλυσίδας καταστημάτων Love Travel Stops and Country Stores. Η Judy Faulkner, πάροχος λογισμικού ιατρικών αρχείων Epic Systems, συμπληρώνει την τριάδα. Then.

 

 

Όσον αφορά στις γυναίκες που έρχονται από τον χώρο του θεάματος, η Rihanna έχει κατακτήσει την πρώτη θέση. Taylor Swift, Beyoncé, Madonna και Celine Dion έχουν καταφέρει να βρίσκονται στη λίστα κυρίως χάρη στις μουσικές καριέρες τους. Μετά την επιτυχία του brand Skims ήταν αναμενόμενο να βρίσκεται και η Kim Kardashian. Η νεώτερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στον κόσμο είναι για ακόμα μία χρονιά η Kylie Jenner. Δείτε την ολοκληρωμένη λίστα με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο εδώ!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.