Home / Beauty  / Το Dylan Purple μάς ταξιδεύει σε ένα ατελείωτο καλοκαίρι

Το Dylan Purple μάς ταξιδεύει σε ένα ατελείωτο καλοκαίρι

Dylan Purple
Η καμπάνια της Versace μάς ταξιδεύει σε ένα ατελείωτο καλοκαίρι στο Μεξικό, με την Iris Law να προσδίδει την κατάλληλη φινέτσα και κομψότητα του νέου αρώματος Dylan Purple.

 

Η Versace, θέλοντας να λανσάρει το νέο άρωμα του, Dylan Purple, μάς ταξιδεύει σε μία άλλη διάσταση. Ενώ τα Χριστούγεννα ολοένα και πλησιάζουν, ο οίκος κάνει την ανατροπή! Επιδίωξε να μάς μεταφέρει σε ένα άλλο κλίμα, με διαφορετική διάθεση! Η καμπάνια του αρώματος περιβάλλεται από ένα ατελείωτο καλοκαιρινό συναίσθημα, από την Ανατολή μέχρι και τη Δύση του ηλίου.

 

 

Η νέα καμπάνια φαίνεται να είναι πιστή στην καλοκαιρινή αύρα της οικογένειας του αρώματος,.μέσα από την οποία πηγάζει η ανεμελιά του καλοκαιριού. Μετά την κυκλοφορία του Dylan Turquoise Pour Femme, με πρωταγωνίστρια τη Hailey Bieber σε μία άκρως καλοκαιρινή και fun καμπάνια στη Σαρδηνία, τη σκυτάλη παραλαμβάνει η εντυπωσιακή και κομψή Iris Law. Δίπλα της ο Kit Butler, με τον οποίο μετουσιώνουν, με τον καλύτερο τρόπο, την έννοια των ατελείωτων καλοκαιρινών διακοπών. Η νέα καμπάνια του αρώματος λαμβάνει χώρα σε μία ονειρική παραλία στο Μεξικό, που φάνηκε να είναι το ιδανικό μέρος για τα γυρίσματα.

 

 

Το Dylan Purple είναι ένα φωτεινό άρωμα, που επιδιώκει να ενισχύσει την κομψότητα κάθε γυναίκας. Ένα αφρώδη περγαμόντο συνδυάζεται με τους ανεβαστικούς τόνους ενός φρεσκοκομμένου πορτοκαλιού. Παράλληλα, τα λεπτά αρώματα της φρέζιας προσφέρουν μία ζωντανή αίσθηση έκρηξης λαμπερού μωβ χρώματος. Εκτός από το άρωμά του, το νέο Dylan Purple ξεχωρίζει και για τη συσκευασία του. Οι κομψές καμπύλες, που σχηματίζουν το μπουκάλι, θυμίζουν κατασκευή αμφορέα. Με αυτόν τον τρόπο, υπηρετείται η φιλοσοφία της κλασικής κουλτούρας και της μυθολογίας, που διατρέχει βαθιά τον οίκο Versace.

 

 

Η Versace φρόντισε να ολοκληρώσει τη νέα συλλογή του αρώματος με ένα μοναδικό hair mist, μία body lotion, καθώς και με ένα αφρόλουτρο σώματος. Έτσι, η φρεσκάδα και η κομψότητα του αρώματος περικλείεται μέσα σε μία κολεξιόν.

 

 

 

Ανακαλύψτε το νέο Dylan Purple στο www.versace.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada