Home / Fashion  / Το Dior Cruise 2022 θα παρουσιαστεί στην Αθήνα τον Ιούνιο!

Το Dior Cruise 2022 θα παρουσιαστεί στην Αθήνα τον Ιούνιο!

Μεγάλη τιμή και περηφάνια για τη χώρα μας, καθώς ο οίκος Dior αποφάσισε να παρουσιάσει το Dior Cruise 2022 στην Αθήνα τον Ιούνιο.

 

Τη χρονιά που η χώρα μας γιορτάζει 200 χρόνια από την ανεξαρτησία της, ο οίκος Dior αποφάσισε να την τιμήσει. Διάλεξε την Αθήνα για να παρουσιάσει μια από τις σημαντικότερες συλλογές του, το Dior Cruise 2022. Με αυτόν τον τρόπο, η Maria Grazia Chiuri θα τιμήσει και την καμπάνια υψηλής ραπτικής του Chistian Dior στην Αθήνα, 70 χρόνια πριν. Στην παρουσίαση της συλλογής θα συμμετέχουν και έλληνες καλλιτέχνες και σχεδιαστές. Το show θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες.

 

Photo: Jean-Pierre Pedrazzini/ Paris-Match/ Scoop

 

“Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ήταν πάντα κοντά στην καρδιά μου. Έχοντας καταγωγή στη Ρώμη, για μένα είναι ένα ουσιαστικό και εξαιρετικά εμπνευσμένο λίκνο πολιτισμού, λογοτεχνίας και δημιουργίας σε όλες τις μορφές του. Από τη μυθολογία έως την «Οδύσσεια» και από την αρχιτεκτονική και τη φιλοσοφία έως τις ανεκτίμητες τέχνες, η Αθήνα για μένα αντιπροσωπεύει έναν προορισμό ονείρου για τη διοργάνωση μιας παράστασης και γιορτάζει, περισσότερο από ποτέ, τη μαγεία και τη μετάδοση πολιτισμών. Είναι μεγάλη τιμή να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα στις 17 Ιουνίου, στην καρδιά μιας πρωτεύουσας τόσο τεράστιας ομορφιάς και μέσα από ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών ανταλλαγών, από χορό έως σχέδιο, και τις προγονικές δεξιότητες που συναρπάζουν τόσο πολύ, τα οποία θα έχω τη χαρά και το προνόμιο να βάλω στη συλλογή μου”, δήλωσε η σχεδιάστρια.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.