Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Το Athens Fitness Festival για πρώτη φορά στην Ακτή Βουλιαγμένης!

Το Athens Fitness Festival για πρώτη φορά στην Ακτή Βουλιαγμένης!

Athens Fitness Festival
Το Athens Fitness Festival 2023 μάς προσκαλεί σε ένα μοναδικό τριήμερο, από τις 5 έως τις 7 Μαΐου στην Ακτή Βουλιαγμένης, προωθώντας τη φυσική κατάσταση και την ευεξία ως τρόπο ζωής!

 

Το Athens Fitness Festival απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από την φυσική κατάσταση και ηλικία,.αφού στοχεύει στην προώθηση της φυσικής κατάστασης και της ευεξίας ως τρόπο ζωής και στο να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να ζήσουν πιο υγιεινές και πιο ευτυχισμένες ζωές.

 

Πρόκειται για ένα Fitness – Wellness – Entertainment open space, όπου ο κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει φαντασμαγορικές.επιδείξεις και να συμμετέχει σε προγράμματα 10 κατηγοριών, μεταξύ άλλων το Fit Kids, με την Ολυμπιονίκη Εύα Χριστοδούλου, το τραμπολίνο, με την 12 φορές πρωταθλήτρια Λίλα Κασάπογλου,.το καλλισθενικό με τους Αντώνη & Βασίλη Τανταλίδη, καθώς και το νέο trend προπόνησης, Frogman Fit. Όλες οι κατηγορίες είναι καθοδηγούμενες από παραπάνω από 100 κορυφαίους εκπαιδευτές, Έλληνες και ξένους.

 

 

Εκτός από τα προγράμματα γυμναστικής, οι επισκέπτες επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν.στον ανοιχτό εκθεσιακό χώρο, όπου θα φιλοξενήσει εταιρείες και προϊόντα που έχουν να δείξουν κάτι σχετικό,.καθώς, επίσης, και διαδραστικές ομιλίες ειδικών από τον χώρο του fitness,.της διατροφής και του life-coaching.

 

Με επίκεντρο την κοινότητα, την εκπαίδευση και τη σωματική δραστηριότητα, το φεστιβάλ προσφέρει μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία τόσο στους λάτρεις της φυσικής κατάστασης και τους επαγγελματίες του κλάδου,.όσο και σε ανθρώπους που επιθυμούν να περάσουν ένα χαρούμενο Σαββατοκύριακο στο ειδυλλιακό set-up της παραλίας της Βουλιαγμένης, να μάθουν περισσότερα για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής,.αλλά και να δοκιμάσουν τρόπους εκγύμνασης, λαμβάνοντας μέρος στα πιο σύγχρονα προγράμματα των master trainers.

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Fitness Festival 2023 εδώ

 

Το Athens Fitness Festival 2023 πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Βάρης – Βούλας –.Βουλιαγμένης, της Goldair Tourism SA (Diamond Sponsor), της MATRIX FITNESS (Gold Sponsor), της ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε.,.της My Nutri και της Nannuka.

 

www.athensfitnessfestival.gr

FB: @athensfitnessfestival

IG: @athensfitnessfestival

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada