Home / Beauty  / Το AmfAR Gala κυκλοφορεί το δικό του άρωμα για καλό σκοπό!

Το AmfAR Gala κυκλοφορεί το δικό του άρωμα για καλό σκοπό!

AmfAR gala

Πώς μυρίζει το AmfAR gala? Ανακαλύψτε το καινούργιο άρωμα που λανσάρει η γνωστή φιλανθρωπική διοργάνωση για καλό σκοπό.

 

Courtesy of amfAR

 

Καθώς φέτος το AmfAR gala αδυνατεί να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία βρίσκει άλλους τρόπους για να είναι κοντά στο κοινό του. Κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο άρωμα για άνδρες και γυναίκες με σκοπό να μαζέψει χρήματα για το AIDS και τον Covid-19. Εκτός από το να υπηρετεί έναν καλό σκοπό, το νέο άρωμα επιθυμεί να γιορτάσει και το πρώτο online gala, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο.

 

 

“Ψάχναμε έναν απλούστερο τρόπο για να το κάνουμε και μετά ήρθε η πανδημία. Ξαφνικά, όλο και μεγάλωνε το ποσοστό των ανθρώπων που ψωνίζουν στο διαδίκτυο. Μας έδωσε την ευκαιρία να ξανασκεφτούμε το πώς θέλαμε να το προσεγγίσουμε. Έτσι, το ξεκινήσαμε ως μια εντελώς διαδικτυακή διαδικασία”, δήλωσε ο chief executive officer Kevin Frost, στο WWD.

 

 

Για τη δημιουργία του αρώματος η διοργάνωση συνεργάστηκε με τον οίκο Parfum Parlor, με έδρα το Παρίσι. Το άρωμα είναι ένα μείγμα από περγαμόντο, αχλάδι, μανταρίνι και φραγκοστάφυλο. Η ανδρική κολόνια διαθέτει νότες σανταλόξυλου, πατσουλί και μαύρο κεχριμπάρι. Και οι δύο μυρωδιές τελούν φόρο τιμής στην 30ετή ιστορία της λαμπερής συγκέντρωσης χρημάτων του amfAR, καθώς και στην Elizabeth Taylor, ιδρύτρια και διεθνή πρόεδρο. Ένα άρωμα ρομαντικό και elegant, που γιορτάζει τη χαρά της ζωής και της φιλανθρωπίας. Ανακαλύψτε το εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.