Home / Beauty  / Το American French θα αντικαταστήσει το γαλλικό

Το American French θα αντικαταστήσει το γαλλικό

American French

Η νέα nail τάση, το American French, έρχεται για να αναβαθμίσει το συνηθισμένο και διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ!

 

Οι nude αποχρώσεις, οι safe, αλλά διαχρονικές επιλογές και τα πιο elegant σχέδια κάνουν δυναμικό comeback στον κόσμο των nail trends. Ωστόσο, πάντα υπάρχει δυνατότητα για μία ανανέωση. Για παράδειγμα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για φέτος είναι μία παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ που όλοι γνωρίζουμε. Το American French είναι hot και αποτελεί μία από τις πολλές εκδοχές του French! Οι επώνυμες της Αμερικής έδωσαν το approval γι αυτό το νέο είδος μανικιούρ. Jennifer Lopez, Kylie Jenner και Adele!

 

https://www.instagram.com/p/CTyFitvplmF/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1beea42d-e538-4aa2-a8b3-e3b3365ccf19

 

Αρχίζουμε με το σχήμα των νυχιών! Για το American French είναι ιδανική επιλογή τα μακριά και οβάλ νύχια, ένα σύγχρονο και fresh σχήμα. Η βασική διαφορά με το γαλλικό είναι ότι τα βερνίκια για τη βάση και τις άκρες είναι πιο διάφανα και πιο ελαφριά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό. Επίσης, οι άκρες έχουν αρκετά μεγαλύτερη γραμμή, καλύπτοντας σχεδόν όλο το πάνω μέρος του νυχιού. Οι nail experts προτείνουν να προσθέσετε και glitter για ένα πιο glam αποτέλεσμα! Extra tip! Το American French μπορεί να συνδυαστεί φανταστικά με άλλες δύο τάσεις, τα vanilla και τα lip gloss nails.

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική photo: Tom Bachik Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.