Home / Men  / Το χρυσό ρολόι είναι must! Δες πώς θα το φορέσεις

Το χρυσό ρολόι είναι must! Δες πώς θα το φορέσεις

 Το πιο παρεξηγημένο αντρικό αξεσουάρ επιστρέφει δυναμικά

 

Για χρόνια το χρυσό ρολόι θεωρούνταν σύμβολο της κακογουστιάς και της μεγαλομανίας, κοσμώντας τους καρπούς γιάπηδων και προσωπικοτήτων, όπως ο Donald Trump!

 

Φέτος, όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν! Ο Donald Trump, βέβαια, συνεχίζει να φοράει χρυσά ρολόγια, αλλά μαζί με αυτόν έχει γίνει fashion item για όλες τις ηλικίες και τις…τσέπες!

 

Επειδή προφανώς είναι δύσκολο να αποκτήσετε ένα ρολόι από ατόφιο χρυσάφι (εκτός αν έχετε και εσείς μακρινή συγγένεια με τον Trump), αποφύγετε τις καθαρά faux επιλογές, γιατί το αποτέλεσμα θα φαίνεται “φτηνό” από μακριά και “επενδύστε” σε ένα ρολόι επίχρυσο ή επιπλατινωμένο.

 

Πλέον οι τεχνικές της επιχρύσωσης και της επιπλατίνωσης έχουν εξελιχθεί πολύ, το αποτέλεσμα είναι οπτικά σχεδόν εφάμιλλο του καθαρού χρυσού και έχουν πολύ καλή ανθεκτικότητα και αντοχή σε χτυπήματα.

Πώς να το φορέσετε:

 

Αυτό είναι και το μεγάλο “στοίχημα”! Για να αποφύγετε ένα επιτηδευμένο και παλιομοδίτικο στυλ, μη συνδυάσετε ποτέ το χρυσό σας ρολόι με κοστούμι!

 

Αντίθετα, προτιμήστε να το φορέσετε με casual ρούχα, για ένα fresh και up to date αποτέλεσμα.

 

Επιλέξτε κάτι ανάμεσα σε jeans, Oxford shirts, λευκά T-shirts, bomber jackets και sweatshirts, για να “ταιριάξετε” το χρυσό ρολόι σας και δημιουργήστε ένα casual chic αποτέλεσμα.

Extra tip: Μεγάλη προσοχή δώστε στον τόνο του χρυσού, που θα επιλέξετε! Οι πολύ “ήπιοι” τόνοι του χρυσού θα περνάνε απαρατήρητοι στο χέρι σας, ενώ το έντονα κίτρινο, θα γυαλίζει σαν σήμα από καζίνο του Las Vegas! Κάτι ενδιάμεσο είναι η...χρυσή τομή!

 

Αυτές είναι 8 προτάσεις από τα πιο όμορφα χρυσά ρολόγια, για κάθε τσέπη και στυλ!

 

 

    

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!