Home / Men  / Το υποβρύχιο drone Nemo, είναι απίστευτα cool

Το υποβρύχιο drone Nemo, είναι απίστευτα cool

Το υποβρύχιο drone Nemo, είναι super cool!

 

 

Μετά από τα ιπτάμενα drone που σας βοηθούν να συλλέγετε φωτογραφικό υλικό από ψηλά, έρχεται το Nemo drone –που όπως μας παραπέμπει και το όνομά του- σας βοηθάει να αποτυπώσετε τις υποβρύχιες εμπειρίες σας! Το Nemo drone, είναι ένα cool υποβρύχιο drone που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το βάθος της θάλασσας και να συλλέξετε αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες.  

 

 

Κατασκευασμένο από την κινέζικη startup Aquarobotman, το πρωτοποριακό drone, συνδέεται μέσω Wi-Fi με τις συσκευές iOS ή Android για να μπορείτε να ελέγχετε και να ρυθμίζετε τις κινήσεις του σε πραγματικό χρόνο. Με το νέο αυτό drone έχετε την δυνατότητα να τραβήξετε υποβρύχιες φωτογραφίες σε βάθος μέχρι και 100 μέτρα και σε υπέροχη ποιότητα 4K, η οποία εγγυάται ποιοτικές λήψεις που αποτυπώνουν στο μέγιστο τις υποθαλάσσιες αναμνήσεις σας.

 

 

Το χαρακτηριστικό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα υποβρύχια drone, είναι ότι προσφέρει στον χρήστη την δυνατότητα να βιώσει μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας την ώρα που εξερευνεί τον βυθό, χρησιμοποιώντας τα γυαλιά VR.  Σχεδιασμένο για ακόμη πιο ρεαλιστικές και αξέχαστες εμπειρίες το Nemo drone, συνδυάζει σταθερότητα, ευκολία χρήσης και υψηλή ποιότητα βίντεο και φωτογραφιών, ανοίγοντας στον χρήστη τον μυστηριώδη υποβρύχιο κόσμο που περιμένει να τον ανακαλύψετε!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!