Home / Beauty  / Το πιο ανοιξιάτικο άρωμα έρχεται από τον Marc Jacobs

Το πιο ανοιξιάτικο άρωμα έρχεται από τον Marc Jacobs

Ο Marc Jacobs παρουσίασε το ολοκαίνουργιο άρωμά του, με όνομα Daisy, το οποίο υπόσχεται να γίνει το αγαπημένο σας beauty essential.

 

 

Ένα ολάνθιστο λιβάδι από μαργαρίτες και το νέο Marc Jacobs άρωμα μπορούν να ξυπνήσουν όλες τις αισθήσεις σας. Το ολοκαίνουργιο fragrance Daisy μας ταξιδεύει νοερά στην εξοχή, παρέα με την Kaia Garber και την Adut Akech. Με μια ρομαντική διάθεση και vintage αισθητική, ο οίκος δημιούργησε την πιο ανοιξιάτικη καμπάνια, γεμάτη χαρά και λουλούδια.

 

Courtesy of Marc Jacobs

 

Εμπνέεται από τη φύση και τοποθετεί όλες τις ομορφιές της μέσα σε ένα μπουκάλι. Στο επίκεντρο οι μαργαρίτες. Ένα λουλούδι που συμβολίζει τη φυσική ομορφιά, την αγάπη και τη δύναμη της απλότητας. Πλούσιο, λαμπερό και ζωηρό το άρωμα Daisy αντανακλάει τη λεγόμενη golden hour. Περιέχει, επιπλέον, φράουλες, πράσινα βρύα, μέλι και τριαντάφυλλο.

 

Courtesy of Marc Jacobs

 

Η Kaia Gerber λατρεύει το συγκεκριμένο άρωμα και δεν το αποχωρίζεται. Για την ίδια, είναι τόσο έντονο και αισθησιακό, το απόλυτο είδος αρώματος. Μια μυρωδιά, που περιέχει τη ζεστασιά του ήλιου και την ομορφιά της φύσης. Ανακαλύψτε το μέσα από το official site.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.