Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το ντουέτο Βίσσυ – Βανδή ήταν ότι καλύτερο είδαμε φέτος

Το ντουέτο Βίσσυ – Βανδή ήταν ότι καλύτερο είδαμε φέτος

Οι δύο διάσημες τραγουδίστριες τραγούδησαν μαζί στο τελικό του Just the two of us και έσβησαν μια κόντρα 25 χρόνων.

 

 

Ο φαντασμαγορικός τελικός του reality τραγουδιού Just the two of us, προβλήθηκε ζωντανά στις 26 Δεκεμβρίου, με νικητές τη Josephine και τον Nάσο Παπαργυρόπουλο. Και τα τρία ζευγάρια χάρισαν εξαιρετικές ερμηνείες στο κοινό, ενώ επέστρεψαν στη σκηνή και οι περσινοί νικητές Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό.

 

 

Ωστόσο το μεγάλο γεγονός της βραδιάς ήταν η πρώτη συνύπαρξη της Άννας Βίσσυ και της Δέσποινας Βανδή επί σκηνής. Το ντουέτο τους έγινε κυριολεκτικά viral και αποτελεί πλέον μια ιστορική και iconic στιγμή της ελληνικής δισκογραφίας. Η φημολογούμενη κόντρα τους έχει τις ρίζες της από τη δεκαετία του 90, χωρίς ωστόσο να την έχει ποτέ επιβεβαιώσει καμία από τις δύο καλλιτέχνιδες. Ερμήνευσαν και μάγεψαν το κοινό με τις επιτυχίες τους και στο τέλος, επισφραγίζοντας τη λήξη της όποιας διαμάχης, χάρισαν στους τηλεθεατές και ένα φιλί!

 

 

Όπως είναι φυσικό τα social media πήραν “φωτιά”, μιλώντας για τη καλύτερη στιγμή του 2020! Οι δύο τραγουδίστριες “πόσταραν” την επική στιγμή, ευχαριστώντας η μία την άλλη για αυτή τη βραδιά. Η τηλεθέαση ξεπέρασε το 40% και είναι σίγουρα ένας τελικός reality που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.