Home / Good Life  / Το Ναύπλιο θα το αγαπήσεις κάθε εποχή του χρόνου

Το Ναύπλιο θα το αγαπήσεις κάθε εποχή του χρόνου

Δίκαια έχει χαρακτηριστεί η Νεάπολη της Ελλάδας και δίκαια θεωρείται μια από τις πέντε πιο όμορφες πόλεις της χώρας μας. Το Ναύπλιο που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς.

 

Κλασικός και αγαπημένος προορισμός που κρύβει περισσότερες ομορφιές από όσες φαντάζεσαι. Κάθε εποχή του χρόνου θεωρείται μια υπέροχη ταξιδιωτική επιλογή, που πρέπει σίγουρα να λάβεις υπόψιν σου. Το Ναύπλιο με τον ιταλικό και μεσογειακό αέρα του ξέρει ακριβώς πώς να σε μαγέψει…

 

 

Το πρώτο πράγμα που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας μείνει στο μυαλό είναι ο περίφημος δρόμος της Μπουμπουλίνας. Νεοκλασικά κτήρια, φοίνικες, γραφικές ταβέρνες και σύγχρονα στέκια ενώνουν φύση, ιστορία και πολιτισμό. Στις πλατείες και στους δρόμους θα συναντήσεις στοιχεία industrial και βγαλμένα από παραμύθι που θα σε χαζέψουν. Πλατείες, εκκλησίες και πλακώστρωτοι δρόμοι κρατούν αναλλοίωτα όσα στοιχεία καθόρισαν την ιστορία και την εξέλιξη της πόλης. Ταξιδεύοντας στο παρελθόν, ενώ, παράλληλα, ατενίζεις το μέλλον.

Το νησάκι Μπούρτζι δε θα μπορούσε να λείψει από την εκδρομή σας. Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης που μοιάζει με παραμυθένιο κάστρο. Συνεχίζοντας, το επιβλητικό φρούριο του Παλαμηδιού διαθέτει απίστευτη θέα σε όλο το Ναύπλιο. Στην πλατεία της Αρβανιτιάς θα κάνεις από τους καλύτερους περιπάτους.

 

 

Μια πόλη που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τα urban και τα στοιχεία εποχής, δίνοντας έμφαση στην τεράστια ιστορία της και στο εκπληκτικό φυσικό τοπίο που διαθέτει, χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από μια Ιταλική πόλη.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.