Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το νέο video clip του Harry Styles δεν έγινε όπως νομίζεις

Το νέο video clip του Harry Styles δεν έγινε όπως νομίζεις

Styles

Το video clip του τραγουδιού Daylight έχει την πιο ιδιαίτερη ιστορία με την υπογραφή του Harry Styles!

 

Ο Harry Styles έχει σπάσει κάθε ρεκόρ με το τελευταίο album του Harry’s House, κυριαρχώντας στα charts παγκοσμίως. Το Daylight, ένα από τα τραγούδια του δίσκου, απέκτησε ένα μοναδικό video clip, πέρα από τα συνηθισμένα. Κάτι που έχει τη μαγική αισθητική του καλλιτέχνη και φέρνει κάτι το διαφορετικό. Συνεργάστηκε με τον James Corden, ο οποίος σκηνοθέτησε το special music video. Ο οικοδεσπότης του Late Late Show και ο καλλιτέχνης προσγειώθηκαν στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και με budget 300 δολαρίων (!) και σε τρεις ώρες κατάφεραν να τραβήξουν το video clip.

 

 

Ο Harry Styles και ο James Corden επισκέπτονται σπίτια από fans και τους συμπεριλαμβάνουν στο video clip του Daylight. Ξεκινούν τα γυρίσματα και συνομιλούν με όλους τους συμμετέχοντες. Οι περισσότεροι παθαίνουν ένα μικρό σοκ όταν τους αντικρίζουν στο κατώφλι τους και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται! Χαρακτηριστικό παράδειγμα μία παρέα κοριτσιών που είναι μεγάλες θαυμάστριες του Harry! Harry και James φορούν τα ρούχα των κοριτσιών και δημιουργούν ένα εκπληκτικό video clip, με τις πιο αστείες backstage σκηνές. Ο Styles έκανε και πάλι τα μαγικά του και κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα! Ένας πραγματικός καλλιτέχνης, που εμπνέει συνεχώς. Απολαύστε το καινούργιο του album σε όλες τις streaming πλατφόρμες!

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.