Home / Beauty  / Το νέο Miss Dior Rose n’ roses με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman

Το νέο Miss Dior Rose n’ roses με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman

Miss Dior Rose n’ roses

Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοιξη χάρη στο ολοκαίνουργιο άρωμα Miss Dior Rose n’ roses, στην καμπάνια του οποίου πρωταγωνιστεί η Natalie Portman.

 

Courtesy of Dior

 

Ένα μονοπάτι αισθήσεων για μια μοντέρνα, επαναστατική και θρυλική προσωπικότητα έρχεται από το νέο Miss Dior Rose n’ roses. Ο ίδιος ο Christian Dior λάτρευε τα λουλούδια και τα αρώματα που μύριζαν αγάπη. Επιθυμεί, ο οίκος Dior, να γιορτάσει το πιο διαχρονικό και δημοφιλές λουλούδι, το τριαντάφυλλο, ως σύμβολο της αγάπης και της ομορφιάς. Με έντονη φρεσκάδα και πολύχρωμα πέταλα, το νέο άρωμα θα καλωσορίσει την άνοιξη, διαιωνίζοντας την κληρονομιά του Dior. Όλα αυτά αποτυπώνονται και αναδεικνύονται στην ομορφιά και την προσωπικότητα της Natalie Portman.

 

 

Η διακριτική και γυάλινη συσκευασία του είναι τόσο κομψή όσο ένα κόσμημα. Το Miss Dior είναι ένα λουλουδένιο άρωμα, μια αφθονία των Grasse Roses, που ανανεώνεται από το ξύσμα του περγαμόντου. Μια νότα από White Musk αυξάνει και άλλο τη γλυκιά μυρωδιά του. Το Vibrant Essence of Geranium τελειοποιεί τη σύνθεση, με τα αρώματα της λεμονιάς , δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο άρωμα.

 

 

Υπό τους ήχους της δυναμικής μουσικής της Sia, η Natalie Portman παρουσιάζει μοναδικά το νέα άρωμα. Στο υπέροχο video της καμπάνιας φοράει αέρινες δημιουργίες, τρέχοντας σε μια εξωτική παραλία και βουτώντας από ψηλά στη θάλασσα. Στο τέλος, αναφερόμενη στην αγάπη, μας ρωτάει μέχρι που θα φτάναμε γι’ αυτήν. 

 

 

www.dior.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.