Home / Fashion  / Το νέο experience store της MCM στο Βερολίνο

Το νέο experience store της MCM στο Βερολίνο

Θυμίζει gallery τέχνης στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας.

Το luxurious brand αξεσουάρ MCM απέκτησε νέο κατάστημα στην “καρδιά” του Βερολίνου και για πρώτη φορά επιλέχθηκε ένας χώρος, ο οποίος θυμίζει gallery σύγχρονης τέχνης, με μία avant-garde διακόσμηση, που σίγουρα εντυπωσιάζει.

 

 

Τα έπιπλα δεν αναδεικνύουν απλώς τα αξεσουάρ αλλά αποτελούν από μόνα τους έργα τέχνης. Η νέα “επαναστατική” φιλοσοφία της εταιρείας έγινε φανερή από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν επέλεξε για τη θέση του global creative officer, τον Dirk Schoenberger, ο οποίος κρύβεται πίσω από τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας Adidas τα τελευταία 10 χρόνια.

 

 

Αν ο ίδιος ακολουθήσει τα ίδια δημιουργικά μονοπάτια, τότε σίγουρα η MCM βρίσκεται σε καλά χέρια.

 

Το brand προώθησε το νέο κατάστημα ως το πρώτο “Experience Store”, με την ονομασία “1976 BERLIN”, φόρο τιμής στη χρονολογία που δημιουργήθηκε η εταιρεία, και φαίνεται ότι είναι ο καταλληλότερος χώρος για την ανάδειξη του νέου, δυναμικού “προσώπου” της.

 

 

Σύμφωνα με τον Schoenberger, οι άνθρωποι δεν ψωνίζουν πια μόνο για να αποκτήσουν υλικά αγαθά, αλλά και για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και αυτήν ακριβώς προσφέρει το νέο κατάστημα, μεταφέροντας τη νέα φιλοσοφία της MCM στην επόμενη γενιά καταναλωτών και δημιουργώντας νέους δεσμούς με τη νεολαία της πόλης.

 

 

Μέσα στο νέο κατάστημα έχουν πάρει ήδη θέση τα αξεσουάρ της συλλογή Spring/Summer 2019, η οποία γιορτάζει την ελευθερία, την ανακάλυψη και τις νέες περιπέτειες, μέσα από έντονα χρώματα και δυναμικές σιλουέτες!

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath