Home / Men  / Grooming  / Το νέο Dior Homme Sport σε προσκαλεί να μπεις στο ρινγκ

Το νέο Dior Homme Sport σε προσκαλεί να μπεις στο ρινγκ

Dior Homme Sport
Ο πολυτελής οίκος Dior σε προσκαλεί σε έναν διαφορετικό αγώνα πυγμαχίας, με το Dior Homme Sport, που θα γίνει το νέο άρωμα της χρονιάς!

 

Ο οίκος Dior έρχεται αυτήν τη φορά με μία νέα πρωτοποριακή διαφημιστική καμπάνια για το νέο του άρωμα Dior Homme Sport. Στην πρωτοποριακή καμπάνια του κάλεσε 7 νέους μποξέρ από όλο τον κόσμο να μοιραστούν το πάθος τους για την ευγενή τέχνη. Είσαι έτοιμος να μπεις στο ρινγκ;

 

Οι 7 πυγμάχοι και ο Dior 

Στη digital καμπάνια Into The Ring θα δούμε μία σειρά 7 διαφορετικών επεισοδίων, με πρωταγωνιστές τους πυγμάχους Younes Bendjima, Tanner Reese, Kontra K, Daniele Toretto Scardina, Ryan Garcia, Richard Riakporhe και Aadam Hamed. Σε κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζεται η ιστορία του κάθε πυγμάχου. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, με πρωταγωνιστές τους Younes Bendjima και Tanner Reese, ενώ αναμένονται σύντομα και τα υπόλοιπα!

 

Younes Bendjima

 

“Η πυγμαχία είναι ένα διαρκές μάθημα σεβασμού. Σεβασμός στον εαυτό σου, στο σώμα και το μυαλό σου. Σεβασμός στον άλλον. Και όλα ξεκινούν από εκεί”.

 

 

Tanner Reese

 

“Η πυγμαχία με έκανε δυνατό, αλλά με έκανε και ευγενικό. Κατά κάποιο τρόπο, η πυγμαχία με έκανε ελεύθερο. Ελεύθερο από τις δικές μου σκέψεις, ελεύθερο από την κριτική”.

 

https://www.instagram.com/tv/CZ2ALxZlQGD/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Οι 7 νεαροί πυγμάχοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα Dior Boxing Gloves του Mr Kim Jones στο ρινγκ!

 

 

Το άρωμα του γνωστού οίκου είναι το σύμβολο μιας νέας εποχής, που αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής και όχι ως κούρσα επιδόσεων. Συμβολίζει την επιθυμία για πλήρη ελευθερία!

 

 

Στη διαφημιστική καμπάνια του νέου αρώματος πρωταγωνιστεί ο Robert PattinsonΜάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός, που θα πρωταγωνιστήσει και στη νέα ταινία “Batman”, μπήκε και ο ίδιος στο ring, αποδεικνύοντας πως είναι σε εξαιρετική φόρμα.

 

 

Η νέα ταυτότητα του Dior Homme Sport ξυπνά τις αισθήσεις και δίνει μια φρέσκια πνοή στο κλασικό άρωμα του οίκου. Ο Dior συγκρίνει τις ενεργητικές και κομψές νότες του με εκείνες του uppercut ενός μποξέρ.

 

 

Για τη νέα σύνθεση του αρώματος, ο δημιουργός του, François Demachy, αναφέρει:

“Δούλεψα ξανά τη χαρακτηριστική φρεσκάδα του Dior Homme Sport, θέλοντας να αποτυπώσω τη δύναμη του uppercut ενός μποξέρ. Είναι μια αναμφισβήτητα νέα σύνθεση, που επανεξετάζεται με μια ιδέα ανέμελης κομψότητας.”

 

Το εσπεριδοειδές του άνοιγμα δίνει τη θέση του σε ζεστές, κεχριμπαρένιες νότες, που δένουν με μπαχαρικά και φινιρίζονται με ξύλινους τόνους. Επιπλέον, έχει νότες από περγαμόντο, ελέμι και ροζ πιπέρι. Mάλιστα, εντοπίζονται και νότες από λιβάνι, που κάνουν πιο ξυλώδες το άρωμα.

Επιπλέον, το ανανεωμένο μπουκάλι του Dior Homme έχει μια νέα πνοή, με μια ελαφριά, αέρινη αίσθηση!

 

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights