Home / Fashion  / Το μοβ έρχεται για να δώσει χαρακτήρα στο outfit σου

Το μοβ έρχεται για να δώσει χαρακτήρα στο outfit σου

Ένα χρώμα που πρέπει οπωσδήποτε να εντάξεις στη γκαρνταρόμπα σου, φέτος, είναι το δυναμικό μοβ.

 

 

Έρχεται για να κάνει οποιοδήποτε κομμάτι statement, να εκθρονίσει το ροζ και το κόκκινο και να ταιριάξει μοναδικά με το hot χρώμα της σεζόν, το πράσινο. Έχει αρχίσει να κάνει μια δειλή επανεμφάνιση και εμείς το λατρεύουμε γιατί είναι απίστευτα μοναδικό. Αποπνέει ένα royalty και μια πρωτοτυπία, ενώ, ταυτόχρονα, “ξυπνάει” τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. Το είδαμε στο street style, αλλά και στο φετινό Met gala και αρχίζουμε να το υιοθετούμε στη γκαρνταρόμπα μας.

 

 

Η μόδα φέτος καταρρίπτει ταμπού και basic συνθήκες και μας παρακινεί να τολμήσουμε να πειραματιστούμε. Ένας τρόπος να το πετύχουμε είναι το color blocking. Συνεπώς συνδυάζουμε το purple με κίτρινο, ροζ, γαλάζιο, κόκκινο και πράσινο! Ένα φόρεμα, ένα blazer, μια τσάντα, ένα παπούτσι, ένα παλτό ή ένα παντελόνι, σε αυτήν την απόχρωση, θα κάνει τη διαφορά.

 

 

Μερικά εκπληκτικά κομμάτια που θα σε πείσουν.
 
Access Fashion

Courtesy of Access Fashion

 

Zara

Courtesy of Zara

 

The Attico

Courtesy of The Attico

 

Gucci

Courtesy of Gucci

 

H&M

Courtesy of H&M

 

Bottega Veneta

Courtesy of Bottega Veneta

 

Zara

Courtesy of Zara

 

Κεντρική Photo: Nina Sandbech/Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.