Home / Cozyhome  / Το μεγαλείο του έναστρου ουρανού από την PINTO

Το μεγαλείο του έναστρου ουρανού από την PINTO

PINTO
To γαλλικό design brand, PINTO, εμπνέεται από το μεγαλείο του έναστρου ουρανού και της νύχτας, δημιουργώντας τη νέα συλλογή “Constellations”.

 

Η PINTO εμπνέεται από το μεγαλείο του νυχτερινού ουρανού, φέρνοντας μία έναστρη νύχτα στον προσωπικό μας χώρο. Η νέα συλλογή του design brand, “Constellations”, δημιουργεί μία ζεστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά μας, με κυρίαρχο στοιχείο το μπλε. Το νέα κρεβάτι σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το Le Lit National, έχοντας ως κύριο σκοπό τη χαλάρωση και την άνεση. Μάλιστα, η high-end γαλλική εταιρία, με τη συνεργασία της με την Pinto, εισέρχεται για πρώτη φορά στον κόσμο της κατασκευής κρεβατιών.

 

Το νέο κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από μία μάλλινη επένδυση, από ύφασμα Kvadrat,.το οποίο χρησιμοποιήθηκε, για να κάνει μία ιδιαίτερη και τολμηρή “δήλωση”, από τους σχεδιαστές. Χάρη στα μικρά, έξυπνα σχεδιαστικά στοιχεία, το κρεβάτι μοιάζει σαν να αιωρείται πάνω από το έδαφος.

 

 

Η συλλογή “Constellations” περιλαμβάνει, επίσης, ιδιαίτερα τραπεζάκια σαλονιού, τα οποία είναι κατασκευασμένα από μπρούτζο και μάρμαρο. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός υλικών αποτίει φόρο τιμής στις φάσεις του φεγγαριού.

Pinto

Παράλληλα με τα τραπέζια, η PINTO παρουσιάζει μία limited edition συλλογή από χειροποίητα μάλλινα, αλλά και μεταξωτά χαλιά, διαθέσιμα σε 12 σχέδια, που απεικονίζουν κάθε αστερισμό του ζωδιακού κύκλου.

 

Pinto

 

Τέλος, τη συλλογή ολοκληρώνουν τα νέα φωτιστικά δαπέδου, τα οποία διακρίνονται για την τεχνογνωσία τους,.συνδυάζοντας άρτια τον μπρούτζο, την πορσελάνη και το γυαλί.

 

Constellations

 

Η νέα συλλογή “Constellations” της PINTO παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση επίπλων Maison & Objet, δίνοντας μία εναλλακτική προσέγγιση σχεδιασμού.

 

store.pintoparis.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada