Home / Fashion  / Το λευκό φόρεμα και η αιώνια γοητεία του

Το λευκό φόρεμα και η αιώνια γοητεία του

Κάποια κομμάτια είναι τόσο διαχρονικά και classic που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα. Ένα από αυτά το λευκό φόρεμα.

 

Μπορεί το πιο διάσημο φόρεμα στον κόσμο της μόδας να είναι το little black dress, αλλά υπάρχει και ένα ακόμα με την ίδια ενέργεια. Το λευκό φόρεμα είναι εντυπωσιακό και διαχρονικό και δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Αποτελεί μία κομψή και powerful επιλογή, που μας προσφέρει αυτοπεποίθηση και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Ειδικά το καλοκαίρι εύκολα εκσυγχρονίζει το μικρό μαύρο φόρεμα, καθώς αυτή η απόχρωση ταιριάζει πολύ περισσότερο σε αυτήν τη σεζόν. Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό;

 

Το λευκό φόρεμα συνδυάζεται πολύ εύκολα! Φοριέται άνοιξη, φθινόπωρο και καλοκαίρι! Πολλές το έχουν συνδυάσει λανθασμένα με το ρομαντικό στυλ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ανάλογα με το δικό σας styling μπορεί να αποπνέει ότι είδος στυλ επιθυμείτε. Εμείς το τοποθετήσαμε και στις top επιλογές για τη βαλίτσα των διακοπών σας, ως την πιο κομψή επιλογή. Φανταστείτε πόσο υπέροχη θα είναι η εμφάνιση σας αν φορέσετε ένα white dress συνδυασμένο με τσάντα και παπούτσια σε έντονο χρώμα!

 

Το λευκό φόρεμα απογειώνεται μέσα από αυτά τα πέντε εκπληκτικά κομμάτια που σας προτείνουμε!

 

Access Fashion

 

Regalinas

 

Jacquemus

 

16Arlington

 

Zimmermann

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.